שאלה בקשר ל AMAZON COM

pvzed

New member
שאלה בקשר ל AMAZON COM

אני מעוניין לקנות את זה: http://www.amazon.com/Speedo-Endura...r_1_3?ie=UTF8&s=apparel&qid=1277754603&sr=8-3 אני רוצה לדעת אם האתר http://www.viaddress.com/ אמין? האם במקום לשלוח להם את המוצרים,אולי להשתמש בשירות של קניית המוצרים שלהם..אגיד להם מה לרכוש..אני אשלם דרך פייפל,ואם נגיד הם לא ישלחו לי את זה ואני לא אקבל,פשוט אפתח DISPUTE... מה דעתכם?

GeJuFan

New member
לך על השירות "קונים בשבילך"

של מיוסטופ. השתמשתי בשירותי המשלוח שלהם ואף השירות הספציפי הזה. מספר פעמים. אבל עם אמאזון באמת שאין צורך להשתמש בשירות הקונים בשבילך של שום חברה. רק תפתח שם משתמש באתר של מיוסטופ. משם תעתיק את הכתובת שהם יתנו לך ואחרי זה תלך לאמאזון ותוסיף את הכתובת לפרטי החשבון שלך. כשאתה מגיע לשלב התשלום אתה פשוט בוחר את הכתובת של מיוסטופ ככתובת המשלוח, אמאזון ישלחו את החבילה לשם ובמיוסטופ ישלחו לך את זה לארץ. מהיר קל, מגיע אלייך הביתה תוך שבוע, שבועיים וחצי (תלוי בסוג המשלוח שאתה בוחר באמאזון ובגורמים אחרים כמובן) מרגע הקנייה.

pvzed

New member
אני רוצה בטחון שהחברה שתקבל את החבילה

תשלח,ולא לשלם לאמזון,הם יהיו מכוסים כי החבילה הועברה..אבל האלו שקיבלו לא ישלחו לי את זה.

GeJuFan

New member
לא מבינה את מה שאמרת

תנסח מחדש את מה שרשמת. לכאן או לכאן מישהו יהיה חייב לשלם לאמאזון בזמן הרכישה. בין אם זה ישירות אתה או החברה שתבחר בשירות שלה, אבל גם אם תבחר בחברה חיצונית שתרכוש בשבילך את המוצרים (שזה סתם ביזבוז רציני של כסף במקרה של אתר כמו אמאזון) אתה תצטרך לשלם לאותה חברה את הכסף. אני לא מבינה למה לך להשתמש בשירותי "קונים בשבילך" של כל חברה כשמדובר באתר כמו אמאזון, בו כל מה שצריך לעשות זה רק להוסיף כתובת נוספת לפרטי החשבון שלך ואז לבחור בסוג המשלוח - יש מוצרים שזכאים למשלוח חינם מאמזון לכתובות בתוך ארה"ב). במהלך החצי שנה האחרונה השתמשתי בשירותיהם השונים של חברת מיוסטופ כבר קרוב לעשר פעמים, לא קרה פעם אחת שלא קיבלתי את החבילה שלי. אחת מתוך הפעמים הללו היה שימוש בשירות הקונים בשבילך שלהם, בו השתמשתי באתר אפל לרכישת מחשב נייד. המחשב אגב נשלח לכתובת של מיוסטופ והגיעה אליי תוך פחות משבועיים אחרי הרכישה. הם משתמשים בשירותיהם של חברת המשלוחים: DHL, חברה מצוינת שאני אישית כבר שנים שולחת ומקבלת דרכה חבילות.

GeJuFan

New member
שכחתי לומר

שכמובן במוצרים שלא נשלחים לישראל (מאילו סיבות שהן) לא משנה אם תשתמש בשירות כמו קונים בשבילך, לא תהייה לך ברירה אלא לשלוח קודם את המוצר לחברה כמו מיוסטופ או זו שרשומה לך בהודעה, או כל חברה אחרת שיש לה את השירות הזה, על מנת שתוכל לקבל את המוצר. ושוב אמאזון זה אתר שקיים כבר שנים, אני לא מכירה אף אחד שהיו לו בעיות של אי הגעת מוצרים, כולל אני! כנ"ל גם מיוסטופ כפי שאמרתי מכיוון שהם בכלל משתמשים בחברת השילוח DHL בה מגיע אליך שליח עד הבית עם המשלוח.

pvzed

New member
אני מתכוון שאם אני משלם להם בפייפל שיקנו את ה

החבילה,אז הם קונים אותה ושולחים אותה אלי..וככה אם היא לא מגיעה אני מקבל החזר כספי מפייפל..אבל אם אני קונה מאמזון ושולח אליהם אז אחרי שהם קיבלו הם יכולים לא לשלוח..או לאבד אותה.. MUSTOP דיי יקרים לטעמי..אני רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם VIADRRESS..

GeJuFan

New member
אז ככה

קודם כל למיוסטופ יש מבצע באתר שלהם שמוריד 10$ ממחיר המשלוח. כנס לחלק של המבצעים ותקרא את המידע. נזכרתי שהיה פה שירשור לפני כמה ימים על החברה הזו שכתבת, לך אחורה בדפים ובטח תמצא אותו, אם המנהלים לא מחקו אותו. ממה שאני זוכרת לא היו דעות חד משמעיות לכאן או לכאן. אבל גם לא ממש התעמקתי בדיון שהיה יותר מדי. חוץ מזה אני ממליצה ליצור איתם קשר ולשאול באיזו חברת שילוח הם משתמשים. מיוסטופ אולי מעט יקרים (אם כי לא יותר משאר החברות שקיימות) אבל הם מאד איכותיים, השירות שלהם הוא ברמה מאד גבוהה ויחסית מאד מהיר. אני קיבלתי עכשיו חבילה שנשלחה דרכם שלושה ימים!! אחרי שקיבלתי את האימייל שמאשר כי החבילה נשלחה מהמחסן שלהם. מעולם לא קרה לי שמיוסטופ לא שלחו לי חבילה או התעכבו או לא יודעת מה. בכדאי לעשות את זה הקנייה כדאית תזמין כבר עוד מוצר שאמאזון לא שולחים לארץ. זה מה שאני עושה בד"כ כשאני קונה מאמזון. ואם אפשרי אני בוחרת במשלוח חינם, זה עוד יומיים שלושה אבל זה חוסך בעלויות. ממליצה לך לא ללכת עם הראש בקיר, אני שנים כבר קונה דברים דרך אמאזון ואתרים אחרים, חצי שנה שולחת בעזרת מיוסטופ מוצרים שלא נשלחים לארץ. עד ההודעה הזו לפני מספר ימים, מעולם לא שמעתי על החברה הזו שכתבת. בעניין הזה תקשיב לי: עדיף לך לשלם עוד 10$ ולקבל שירות ברמה גבוה מחברה מוכרת, מאשר לאכול אותה עם שירות לא מוכר. אתה רוצה להיות בטוח שתקבל את החבילה, לך על מיוסטופ. שוב אני כותבת מניסיון אישי!

למעלה