שאלה בקשר ל..נעליים

אולה *

New member
צעד ראשון של אלפנטן (בחנויות נמרוד)

אני קונה אלפנטן/נמרוד בגלל האיכות והשירות, שכולל תיקונים גם חצי שנה אחרי שהנעל נקנתה.

אמאלבת

New member
גם הנעליים הראשונות וגם הסנדלים בהמשך-אלפנטן

מומלצות מאוד, חזקות ולטעמי הן היו גם יפות

year of the cat

New member
הילד הלך יחף כל הקיץ

אני יודעת שיחף זה הכי בריא בחורף לא היתה ברירה וקנינו אלפנטן, נעליים מצויינות שלמרות כל מה שעברו (הילד פצצת אנרגיה ושובבות, ליכלך והרטיב ללא הפסקה וגם ניסה לקרוע) עדיין במצב טוב אז לכבוד הקיץ קנינו שוב סנדלי אלפנטן בבית הוא כמובן ימשיך ללכת יחף, אבל לגן ובחוץ חייבים סנדלים

יפעת 44

New member
לדעתי מה שיותר חשוב זה שהרגל תשב

בנוחות בתוך הנעל, ושההליכה לא תופרע. יש נעליים שגורמות לנפילות רבות. אלו דברים שחשובים הרבה יותר ממותגים, וגם אני מאמינה שהכי טוב זה ללכת יחפים.

תודה רבה על כל התשובות

ולגבי מותגים, יפעת 44, אני מבדילה ביו המקרים השונים. לא מפריע לי שהיא תלבש ג'ינס לא "מותגי" אבל בנעליים, נושא קריטי, אם המותג מבטיח לי איכות הליכה ויציבה אז אקנה גם אם זה יקר יותר.

גם אני בעד נעליים ממותגים טובים

אמנם שאין לי עדיין נסיון אישי, אבל מודעת לכך מהכיוון המקצועי.

צבעוני1

New member
bibi../images/Emo140.gif

אצלנו...לקטנה יש רגל פיצפונת... הנעל של BIBI היחידה שהתאימה לה..תענוג היה לנעול לה אותן, הן נוחות ויפות להפליא ואת כבר תגלי שיש להם ריח של טלק ואפילו שכיבסתי (בקיץ היו עם בד) עדיין נשאר ריח מתוק שכזה... וכמובן..הקטנה רצה איתן בקלי קלות.. אלפנטה גם מאוד מומלץ היו גם כאלה (לנו יש הרבה נעלים..)

עוד טיפ קטן ...

עם הקטנה שלי משכתי עד עמוק לתוך החורף בלי נעליים או עם נעלי בד, מהסיבות שאינגליש מנתה. לאחר מכן - נעלי חורף היו צעד ראשון של נמרוד, והסנדלים - צעד שני של נמרוד [אלפנטן]. מעבר להמלצות שקיבלת כאן, עוד המלצה חשובה היא להיכנס לחנות כשהמוכרת פנויה אליך בתשומת לב מלאה. לקנית הסנדלים הגעתי יחד עם כל עם ישראל אחרי החמסין הראשון, היה איזשהו חג - והחנות הייתה מפוצצת. מזל שאני שונאת להידחק - כי בהתחלה המוכרת בפיזור הדעת הציעה לי מספר לא מתאים ונעל לא מתאימה. כשחזרתי ביום אחר, היא הייתה לבדה בחנות, ואז היא בדקה את גודל הרגל, מדדה כמה מידות, המליצה לי לקחת מידה קצת יותר גדולה, כי הרגל תמשיך ותגדל במהלך הקיץ [ולכן לקחתי 22 ולא 21 שישב "בול". מה שעוד נחסך ממני זה לקנות דגם לא מתאים - רציתי איזו נעל עם פרחים, והייתי מקבלת אותה ביום ה"צפוף"... אבל באותו יום, המוכרת ממש ביקשה לראות איך הקטנה הולכת עם כל נעל, והיא שמה לב שהאחיזה בקרסול של הסנדל שרציתי לא מתאימה, כי הייתה גדולה מידי, והיא צפתה שזה עלול ליצור שפשוף. היא גם הנחתה אותי לשים לה בימים הראשונים גרביים, כדי שלא יהיה שפשוף עד שהיא תתרגל לסנדלים. בסוף לקחתי סנדלים אחרים של אלפנטן, מס' 22, עם מאחז קרסול מתאים, והן משרתות אותנו היטב, אם נתעלם מהעובדה שהקטנה כל הזמן פותחת את הסטרץ' של הסנדלים ומורידה אותם [אם את מוצאת סנדל בלי סטרץ' - יתרון!]. גוד לאק!

אכן, הסטר'ץ, כל הזמן פותחת וסוגרת...

אני משתדלת שבכל מקום אפשרי תצעד יחפה והיא גם נהנת מיזה או לפחות לא מתלוננת. קניתי לה סנדל של פולו כי קניתי לפני שחשבתי להתייעץ בפורום ..... אחרי כל מה שקראתי בלי ספק אקנה עוד סוג והפעם של אלפנטן נמרוד.

אל תילחצי כל כך, בעיני אין שום רע בסנדלי פולו

כל עוד הם נוחים ומחזיקים את הרגל, הם עושים את העבודה. תבדקי שהרגל יושבת נוח בפנים, שלא קטן/גדול/צר/רחב מדי, וזה מה שחשוב בסופו של דבר. בעוד מספר חודשים שוב תקני הרי זוג חדש ואז אם תרצי תקני אלפנטן או נמרוד (אני באופן אישי גיליתי שאלפנטן לא נוחים לבן שלי ואני לא קונה לו אותם. הכל שאלה של נוחות לרגליים).

תודה יקירתי ../images/Emo140.gif

אגב, אוטוטו אנחנו צריכות להתחיל שרשור של כל ה GOODIES שנביא למפגש הפורום

מיכלי46

New member
עצת הפזיוטרפיסטית

שלנו, המתמחה בהתפתחות ילדים מגיל אפס , היתה לקנות נעל גמישה מאוד, כלומר לקפל את הסוליה , אם מקום העקב והאצבעות נפגשים - הנעל מתאימה לילד שזה עתה מתחיל ללכת , אם הסוליה קשיחה ולא ניתן להפגיש בינהם ( לא לנסות כשהרגל בפנים...)לא לקנות! למרות שהקייץ הישראלי חמים משהו- מומלץ כמה שפחות סנדלים בשנה הראשונה, לפחות. אם בכ"ז סנדלים, אזי לא בסגנון התנ"כי , אלא סנדל עם רצועות גם מלפנים. יחפים -מצוין, ודווקא לא על הרצפה, אלא על דשאים ושבילים וחצץ וחול.. וכו כפכפי אצבע, סנדלים שלא מחזיקים- מקומם בארגז התחפושות שאר העצות של קופ"ח בהחלט נכונות. בהצלחה

חשוב שהנעל/סנדל יחזיקו

ויתמכו ברגל.במידות הקטנות, רצוי סנדל סגור מאחור. לי, אישית, חשוב שהנעל תהיה עשוייה מעור. (למרבה הצער, ככל שגדלה המידה, קשה יותר למצוא).

צבעוני1

New member
KLINE ולא BIBI

טעיתי, sorry kline היו הנעלים של הקטנה מאוד ממליצה הם עד מידה 24..אני מבחינתי מצטערת אנו כבר עברנו מידה זו..
בהצלחה!

למעלה