עוד טיפ קטן ...
עם הקטנה שלי משכתי עד עמוק לתוך החורף בלי נעליים או עם נעלי בד, מהסיבות שאינגליש מנתה. לאחר מכן - נעלי חורף היו צעד ראשון של נמרוד, והסנדלים - צעד שני של נמרוד [אלפנטן]. מעבר להמלצות שקיבלת כאן, עוד המלצה חשובה היא להיכנס לחנות כשהמוכרת פנויה אליך בתשומת לב מלאה. לקנית הסנדלים הגעתי יחד עם כל עם ישראל אחרי החמסין הראשון, היה איזשהו חג - והחנות הייתה מפוצצת. מזל שאני שונאת להידחק - כי בהתחלה המוכרת בפיזור הדעת הציעה לי מספר לא מתאים ונעל לא מתאימה. כשחזרתי ביום אחר, היא הייתה לבדה בחנות, ואז היא בדקה את גודל הרגל, מדדה כמה מידות, המליצה לי לקחת מידה קצת יותר גדולה, כי הרגל תמשיך ותגדל במהלך הקיץ [ולכן לקחתי 22 ולא 21 שישב "בול". מה שעוד נחסך ממני זה לקנות דגם לא מתאים - רציתי איזו נעל עם פרחים, והייתי מקבלת אותה ביום ה"צפוף"... אבל באותו יום, המוכרת ממש ביקשה לראות איך הקטנה הולכת עם כל נעל, והיא שמה לב שהאחיזה בקרסול של הסנדל שרציתי לא מתאימה, כי הייתה גדולה מידי, והיא צפתה שזה עלול ליצור שפשוף. היא גם הנחתה אותי לשים לה בימים הראשונים גרביים, כדי שלא יהיה שפשוף עד שהיא תתרגל לסנדלים. בסוף לקחתי סנדלים אחרים של אלפנטן, מס' 22, עם מאחז קרסול מתאים, והן משרתות אותנו היטב, אם נתעלם מהעובדה שהקטנה כל הזמן פותחת את הסטרץ' של הסנדלים ומורידה אותם [אם את מוצאת סנדל בלי סטרץ' - יתרון!]. גוד לאק!