שאלה בקשר ל"אני מת"...!

שאלה בקשר ל"אני מת"...!

מישו יכול לרשום לי מי שר בשיר הזה ובדיוק באיזה סדררר?? אני עדיין לא מזהה את הקולותתת...!!! ואיפה ומתי הם שרו את השיר הזה?

Bassיסט

New member
אפרופו אני מת...

יש איזה מקום שאפשר להשיג את השיר הזה? (הכוונה באיכות טובה ולא כאילו זה נשמע מהקלטה במקלט)

הממ,

לי אישית יש את זה, קיבלתי ממקורב בגל"צ את הדיסק של השירותרום, אבל אני לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות את הדיסק הזה.

צ א ל ה

New member
לא היה ניתן לקנות אותו משום מה...

ומאז כבר היה עוד שירותרום :(

Sn‡ƒƒ

New member
תשובות...../images/Emo13.gif

[ד"א..לפני כמה חודשים שאלתי בדיוק את אותה שאלה!!] זה לפי שמיעה..אז זה מה שנראה לי [לא בטוחה]: אני מת לראות אותה הלילה - אני מת -כולם אני מת לחלוץ את נעלי לה - אני מת-כולם מרוב געגועי לה אני מת -איתי מרוב געגועי לה אני מת הלילה. -איתי ולא איכפת לי המוצב -כולם ולא איכפת לי המצב-כולם באמת באמת אני מת לבוא אדום עיניים - אני מת -איתי אני מת לפתוח את המים - אני מת-איתי לרחוץ את האוזניים אני מת-גיא לרחוץ את האוזניים אני מת הלילה.-גיא ולא איכפת לי המוצב-כולם ולא איכפת לי המצב-כולם באמת באמת אני מת את החולצה לפתוח - אני מת-גיא אני מת לנשום את הניחוח - אני מת-גיא שיהיה לי כח באמת-גיא שיהיה לי כח באמת לשכוח.-כולם ולא איכפת לי המוצב-כולם ולא איכפת לי המצב-כולם באמת באמת אני מת לראות את שתי עיניה - אני מת -איתי אני מת לרדת אל מותניה - אני מת-איתי למות בין חמוקיה אני מת.-גיא למות בין חמוקיה אני מת-פקע!-כולם ולא איכפת לי המוצב-כולם ולא איכפת לי המצב-כולם באמת באמת אני מת לראות אותה הלילה - אני מת -כולם אני מת לחלוץ את נעלי לה - אני מת-כולם אני מת לרדת אל מותניה - אני מת-כולם אני מת למות בין חמוקיה - אני מת.-כולם

Sn‡ƒƒ

New member
אופס..../images/Emo9.gif

טחחחחחחחחחחח..זה מה שזיהיתי, ואת השאר ניחשתי כדי להראות מגניבה. חחחחחחחחח...אל תשאלו אותי למה..

למעלה