שאלה בקשר לתשלום

מצב
הנושא נעול.

hoday11

New member
שאלה בקשר לתשלום

שאלה בקשר לתשלום
בס"ד האם בבקשה מישהי יכולה לכתוב לי בקשר לעניין התשלום לתרומת בציות? אני מיתכוונת האם המדינה מחזירה את הוצאת תרומת בציות ? אני דיי מבולבלת כי הבנתי שכן ואז מישהו רשם שאין לו יותר כסף. האם זה מוגבל במיספר הנסיונות.? האם הם מחזירים רק את התהליך אך לא את הטיסה? האם זה תלוי בגיל הניתרמת? מאוד חשוב לי המידע, ואני אודה לכול מידע. בברכה הודיה

shok102

New member
הי הודיה

שאלה בקשר לתשלום
בס"ד האם בבקשה מישהי יכולה לכתוב לי בקשר לעניין התשלום לתרומת בציות? אני מיתכוונת האם המדינה מחזירה את הוצאת תרומת בציות ? אני דיי מבולבלת כי הבנתי שכן ואז מישהו רשם שאין לו יותר כסף. האם זה מוגבל במיספר הנסיונות.? האם הם מחזירים רק את התהליך אך לא את הטיסה? האם זה תלוי בגיל הניתרמת? מאוד חשוב לי המידע, ואני אודה לכול מידע. בברכה הודיה
הי הודיה
אני כרגע לקראת תרומה בפעם הראשונה ככה שהמידע שלי עדיין לא מלא, אבל ממה שהבנתי חלק מהקופות נותנות החזר אבל די מזערי ביחס לעלות כולה (בערך 7000-8000 שקל) ושוב זה ממש תלוי קופה. אני במאוחדת והם לא מחזירים אגורה אז כרגע אני במאבקים איתם שמקווה שיניבו פירות. בהצלחה!

לני ק

New member
קופת חולים לאומית משלמת

שאלה בקשר לתשלום
קופת חולים לאומית משלמת
7000 שקלים לטיפול, לשני טיפולים בלבד. לא משנה גיל, משנה רק העובדה שאת נזקקת לתרומת ביציות. הקופות האחרות נותנות פחות או בכלל לא. נדמה לי שבמאמרים או בקישורים יש פירוט בענין.

hoday11

New member
לניק ולהישועה

שאלה בקשר לתשלום
לניק ולהישועה
תודה רבה לכן על התשובה המהירה, מאוד מעריכה את זה. האם אתן יכולות לכתוב לי מה סכום ההוצאה כולל הכול לתרומת בצית כולל טיסה? והאם יש זמן המתנה לקבל תרומת בצית? ומה אתן יודעות על התורמת לפני הנסיעה? סליחה על השאלות הרבות ושוב מודה לכן מאוד. הודיה

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לניק ולהישועה
תודה רבה לכן על התשובה המהירה, מאוד מעריכה את זה. האם אתן יכולות לכתוב לי מה סכום ההוצאה כולל הכול לתרומת בצית כולל טיסה? והאם יש זמן המתנה לקבל תרומת בצית? ומה אתן יודעות על התורמת לפני הנסיעה? סליחה על השאלות הרבות ושוב מודה לכן מאוד. הודיה
קודם כל ברוכה הבאה

אני מתאר לעצמי שאת חדשה כל העניין של התנהלות של פורום אז אני מצרף לך על איך משרשרים הודעות. מטרת שירשור היינה להגיב להודעה ראשית ולא לפתוח הודעה חדשה כל פעם. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל-20 הודעות ראשיות וכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז הודעה של מישהוא אחר שהיא שאלה לא פחות חשובה משלך נדחקת לעמוד הבא של הפורום ולא מקבלת את התייחסות המגיעה לה.אנא תגיבי להודעות בשרשור ולא ע"י פתיחת הודעה חדשה. לגבי השאלה שלך בעניין העליות של הטיפול כולל הכל. זה תלוי במסלול,עוברים טריים או קפואים, רופא מטפל, ואפילו בעונת השנה. בגדול, העליות נעות בין 20,000 ל- 35,000 שקל. מידע על מסלולים ומחירים תוכלי למצוא בשאלות נפוצות שנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום. המון המון בהצלחה

hoday11

New member
למלח של פלפל

קודם כל ברוכה הבאה

אני מתאר לעצמי שאת חדשה כל העניין של התנהלות של פורום אז אני מצרף לך על איך משרשרים הודעות. מטרת שירשור היינה להגיב להודעה ראשית ולא לפתוח הודעה חדשה כל פעם. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל-20 הודעות ראשיות וכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז הודעה של מישהוא אחר שהיא שאלה לא פחות חשובה משלך נדחקת לעמוד הבא של הפורום ולא מקבלת את התייחסות המגיעה לה.אנא תגיבי להודעות בשרשור ולא ע"י פתיחת הודעה חדשה. לגבי השאלה שלך בעניין העליות של הטיפול כולל הכל. זה תלוי במסלול,עוברים טריים או קפואים, רופא מטפל, ואפילו בעונת השנה. בגדול, העליות נעות בין 20,000 ל- 35,000 שקל. מידע על מסלולים ומחירים תוכלי למצוא בשאלות נפוצות שנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום. המון המון בהצלחה
למלח של פלפל
בס"ד אני חייבת לציין שאני לא כל כך חדשה בפורם, לפחות חודש אם אני לא טועה. אך אני מתנצלת אם הורדתי הודעה של מישהי אחרת , זו לא הייתה כוונתי. אני פשוט באמת חדשה לעניין הפורם, ומאוד חדשה לעניין המחשב למרות גילי, מתביישת לציין שרק אתמול גילתי את הקישורים. {תן לי עוד שנה מהיום ואני יהיה מומחית בענייני המחשב} בכול אופן הבנתי שרק אם יש לי שאלה חדשה אני הולכת להודעה חדשה ואם אני רוצה להגיב או להמשיך נושא אני פשוט פונה לאותה הודעה. תודה רבה על כול המידע ועל שהחכמת אותי . יום טוב, הודיה

hoday11

New member
סליחה לניק ולshok102

שאלה בקשר לתשלום
סליחה לניק ולshok102

הכפריה

New member
במאוחדת לא מחזירים

שאלה בקשר לתשלום
במאוחדת לא מחזירים

מצב
הנושא נעול.
למעלה