שאלה בקשר לתרופה

ענתי44

New member
שאלה בקשר לתרופה

השכן שלי מקבל כדור אריספט. אשתו מבקשת לדעת אם אפשר לתת במקום אריספט אקסלון?

../images/Emo24.gifענתי אני מצרפת לך כתבה

ובסוף הכתבה ישנה כותרת -מאיטות את הקצב- שם כתוב שהכדור אריספט וממוריט ואקסילון הם אותם הכדורים שמשפרים את הזיכרון\ אבל כדי לשאול את הרופא המטפל בשכן

ענתי44

New member
תודה אריאלה

הבעייה שהאישור מהרופאה על אריספט נגמר אתמול. והתור שלה לרופאה המומחית יהיה רק בתאריך ה- 11.11 ועד אז, למרות שיש לה מרשם היא לא יכולה לקנות כדורים. האם למישהו במקרה יש אריספט מיותרים?

ענתי את צריכה לשאול זאת בהודעה ראשית לא

לא בשירשור. תלחצי בשורה הכתומה מצד ימין "הוספת הודעה" כך יראו זאת יותר חברים ומזדמנים.

ענתי , אשלח לך מחר

שבוע טוב ענתי , יש לי מספיק כדורים ואשלח לך מחר. לפעמים בעלי לא לוקח בערב , כך שתמיד יש עודפים. תגידי לשכנים שישתדלו להקדים תמיד ולקחת יותר כדורים לפני מועד הביקור אצל הרופאה. כך עשיתי הפעם ולכן יש לי חפיסה נוספת והתור שלנו עוד שבועיים. בדרך כלל האריספט או הממוריט עובד בצורה שונה מהאקסלון ולכן אי אפשר סתם כך להחליף ביניהם. אדבר איתך מחר ואשלח בדואר. מה שלום אמא ואיך את מרגישה? אצלנו היתה שבת של שמחה , בת מצווה לנכדה של גיסתי. אך בעלי יצא מבולבל לגמרי משינוי סדר היום שלו. הוא כמובן ישב שם די לבד כי היה לו חם בגינה, מדי פעם הוא החזיק את הקטנה בת השנה שאותה הוא מאד אוהב על הידיים ואיכשהו מנעתי ממנו לברוח הביתה לפנינו. עכשיו הוא כבר ישן , בשעה 7!!! שיהיה שבוע טוב והשורות טובות לכולם, טובה

ענתי44

New member
תודה טובה../images/Emo24.gif

עשית מצווה ועזרת לאישה נהדרת שמטפלת במסירות במשפחתה כולה ובבעלה החולה בפרט.

למעלה