שאלה בקשר לתפוח
כולם ממליצים לאכול בננות בגלל תכולת האשלגן, ממליצים לאכול תפוזים בגלל הויטמין סי ועוד- זאת אומרת, לכל פרי ממליצים לאכול אותו בגלל דומננטיות של סגולה כלשהי. מה יש בתפוח? איזה ויטמנים או מינרלים ניתן למצוא בו? האם מומלץ לאכול אותו, או שהוא פרי רק בגלל ההגדרה הביולוגית?
כולם ממליצים לאכול בננות בגלל תכולת האשלגן, ממליצים לאכול תפוזים בגלל הויטמין סי ועוד- זאת אומרת, לכל פרי ממליצים לאכול אותו בגלל דומננטיות של סגולה כלשהי. מה יש בתפוח? איזה ויטמנים או מינרלים ניתן למצוא בו? האם מומלץ לאכול אותו, או שהוא פרי רק בגלל ההגדרה הביולוגית?