שאלה בקשר לתפוזר

Tali1912

New member
שאלה בקשר לתפוזר

צציק המליץ לי על תכנה בשם תפוזר, קיבלתי לינק שהוביל למיץ תפוזים התקנתי בפלאג אין של Maxthon - עד כאן הכל טוב ויפה, אבל כשכותבים תגובות לא קופץ שום חלון של התכנה.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=71649493 אז למה זה לא עובד? ועוד משהו... זה עובד גם באיכססספלורר 7 ?

Tali1912

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וויי אני לא יודעת מה אני יותר באלם או בהלם, כאילו צבעו אותך בכחול במקום האדום? שכה יהיה לי טוב. יענו חשבת שלא קראתי הכל, או שלא הבנתי? זה לא פועל!!!

GILADOS

New member
כפי שאמרתי פני ליוצר תוכנת התפוזר. בנוגע לכחול, הוא לא במקום האדום, האדום הוא בפורום תמיכה (10) - ועדיין יש לי אותו.

אח תפוזר תפוזר ../images/Emo43.gif../images/Emo99.gif

לפי הניסיון שלי , תפוזר עובד רק במקסטון (אה , נידמה לי שיש גירסא לפייר פוקס , או שזה הסרגלי כלים) . הייתרון בתפוזר (איך שאני עובד) זה האייקונים בלחיצה , שאת כותבת בתוך חלון התוכן .(לוחצת סמיילים וסימנים) . אקספלורר 7 עוד לא הורדתי (מעניין למה?) . הגילוי האישי שלי של התפוזר במקסטון , היתה הארה אחת גדולה . מאפלה לאור גדול .
. קשה לתאר את האושר שפקד אותי , זה כמו אאוריקה של ארכימדס .

Tali1912

New member
נו בובל'ה

במקום לעזור אתה פורט על מיתרים
מקום להעביר דאחקות כמה אתה מרוצה תעשה משהו מועיל למען הקהילה
לא חכמה להגיד שיש לך וזה האיר לך את החיים כאילו דא?

לא , לא , זה לא דאחקות . קצת הומור

אני יכול לעזור , בזמן מועט . רוצה שאתן לך לינק על איך להוריד את המקסטון ? ואת התפוזר ? אני יכול לתרום למען הקהילה . באמת . רק תתנו לי זמן .
זה לא רק לי יש , אני למדתי מהפורום הזה , איך להתקין וזה. יש טטוריאלים .

Tali1912

New member
רוצה להעביר הומור?

לא על חשבוני ולא כשמבקשים עזרה פה, אתה מצטייר בעייני כאחד שנהנה מההפקר ובקיץ קץ אתה גם לא מצטייר בעיני יותר. סאלאמת .

את צריכה להרגע קצת

הוא לא ניסה לצחוק עלייך או משהו, הוא פשוט קצת חפרן וקופץ לאלף נושאים שונים, זה לא בכוונה, זה הוא.

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

להרגע? על מה בדיוק, על זה שאתה מכיר אותו מקרוב ואני צריכה לצאת מנקודת הנחה למה הוא התכוון בדיוק? באמת הייתם לי לעזר, תודה רבה על התוכנות החמודות של תפוז <באמת אחלה של תוכנות> *אני אלך להעביר עליהם טיפקס קצת.

הומור זה אופי להיתמודד עם הרבה בעיו

בעיות בחיים . למדתי מחדש מה זה הומור באמצעות הפורומים השונים . זה לא על חשבונך . אני לא נהנה מההפקר . אני לא מצטייר ? ב
? חבל . טוב , אז אני אנסה לצייר את עצמי בכל זאת .

אח, פוקימון , נוסטלגיה.1999.

האמת היא , שציורים כאלה , ניזכרתי , של פרצופים כמו אייקונים , ציירתי בתחילת שנות ה80 . מזמן מזמן , הרבה לפני שידעו מה זה אינטרנט...

Tali1912

New member
מיציתי את הנושא

תודה רבה בשם הצוות וההנהלה, אמרתי תודה על העזרה, מחקתי את התוכנות. זהו סאלמאת כל טוב. מה גם שזה שהוא בעל התכנה עצמה למרות פניה במסר לא הגיב. אז חאליק סיפור. בלי טובות, יאללה ביי. שלום על ישראל. הבנתי את הקטע כאן בפורום הזה.

GILADOS

New member
אני לא מבין על מה הגסות הזו אני לא יודע את הפתרון לבעיה, לכן הפניתי אותך ליוצר התוכנה. אם שלחת אליו מסר, תחכי בסבלנות לתגובה, כנראה שהוא עדיין לא ראה את המסר. בכל מקרה אם את בוחרת לכתוב כאן, אני מבקש שתשני את הגישה.

Tali1912

New member
תודה

שרוט, אני כרגע כותבת הודעה בתפוז פד נראה איך יצא

טלי מה את מתעצבנת מכל דבר?

לא חבל? ובאמת נראה שהם צחקו איתך כדאי שתשני תגישה זה לא היה כל כך במקום (בלי להעליב)

למעלה