שאלה בקשר לתיאוריה...

שאלה בקשר לתיאוריה...

טוב אז יותר נכון כמה שאלות... ככה: 1. אם נגיד אני משלם מחר (יום ראשון), בבוקר בדואר על התיאוריה, אז מתי אני כבר יכול ללכת לעשות אותה? 2. איפה לעזאזל המקום הזה שעושים בו את התיאוריה!?!?! אני יודע שזה בחולון... כולם יודעים שזה בחולון... אבל לפי מה שאני יודע חולון, זאת עיר! אז איפה בדיוק המקום הזה... ואיך לכל הרוחות אני מגיע לשם? אם אפשר אז תתנו לי הנחיות באוטובוס מהתחנה המרכזית הישנה בראשון, או מנס ציונה... אהה... ועוד שאלה... איך אתם ממליצים ללמוד לתיאוריה, כלמור, יש לי את הספר הכחול שהמורה שלי נתן לי, ואת כל החוברות עם המבחנים, אבל, זה יספיק לי לקרוא את הספר פעם אחת? או שכדי גם להעזר באתר? תודה רבה מראש! שחף המורעל!

miss_t

New member
תשובות חלקיות

על 1- אתה יכול לעשות את התאוריה כבר מתי שתרצה אחרי ששילמת, כי אתה מקבל קבלה... (לא בטוחה, שמישהו יאשר פה). איך ללמוד? האתר לא ממש עוזר. תקרא, תענה על השאלות אחרי שקראת כל פרק. תבדוק שענית נכון. אחרי שעברת על כל הפרקים מבחינת החומר והמבחנים, תעשה את ספר מבחני התאוריה. בהצלחה!

M o l

New member
תיאוריה עושים במשרד הרישוי

לכל עיר יש את משרד הרישוי שלה. מאיפה אתה?

M o l

New member
עכשיו ראיתי,

אם אתה מראשון או מנס ציונה, למה שלא תעשה תיאוריה שם?

Ibiza1800

New member
האתר לא עוזר???

אל איזה אתר את מדברת? אם על למד אז הוא מאוד מאוד עוזר יותר מהספר אפילו...רוב מי שלמד רק מהאתר עבר ראשונה...ומה הקשר חולון? לכל עיר יש את משרד הרישוי שלה ואתה יכול לעשות תיאוריה בעיר שלך, תבדוק באיזה יום אפשר...

idandi

New member
יש לכם טעות קטנה

אני עוד לומד לתיאוריה אבל אניודע כמה דברים תקשיבו: לכל עיר יש משרד רישוי משלה אבל הוא פתוח אחת לשבוע בחולון אפשר לגשת תמיד והוא פתוח כל ימות השבוע אני חושה אבל מה שבטוח יותר מפעם אחת תחשבו איזה תור יהיה במשרד הרישוי בעיר שלכם שיש רק פעם אחת בשבוע ותעשו את החישוב שיותר שווה ללכת לחולון עוד משו: אני צריך לעשות בדיקת עיניים, בדיקת רופא רופא אני עושה אצל הרופא הרגיל שלי נכון? עיניים אני עושה איפה? אצל רופא עיניים את זה אנידע, כמה עולה?, אמרו לי שיש אפשרות בחולון ליד איפה המקום של משרד הרישוי שם מקום שאפשר לעשות בדיקת עיניים במחיר מופחת האם זה נכון?

M o l

New member
למה כל דבר בחולון? :)

כל רופא עיניים או אופטימטריסט מורשה יכול לעשות את זה.

idandi

New member
לא הקטע אמרו לי

שנגיד פה רופא עיניים עולה 40-60 שקל ונגיד בחולון ליד שם זה עולה 20 - זאת הייתה דוגמא - מישו יודע על דבר כזה
זה דבר כאילו שאמר לי חבר אני לא בטוח שזה נכון

M o l

New member
לי עלה 80, הלכתי לקופת החולים

וקיבלתי החזר של 50 או 60 ש"ח.

תראה, אני מנס ציונה...

ואני ממש לא בטוח שיש לנו משרד רישוי בעיר... ואם כן, אז זה חדש לי ואין לי מושג איפה הוא! בכל זאת כל מי שאני מכיר שהוא מנס ציונה עשה את התיאוריה שלו בחולון או ברחובות... אבל בכל זאת, עדין לא עניתם לי על השאלה... איפה המשרד רישוי בחולון, ואיך אני מגיע אליו (אם אפשר הכוונה מהתחנה המרכזית הישנה בראשון) תודה רבה שחף המורעל!

mc bige

New member
משרד הרישוי בחולון זה ליד איצטדיון

צפרירים חולוון לכדורגל... אם אתה בא מהתחנה המרכזית אתה צריך לקחת קו 74(בטוח) או 88(לא בטוח) ולהגיד לנהג לפני שאתה עולה שיגיד לך מתי אתה קרוב למשרד הרישוי ואז שיוריד אותך

idandi

New member
עוד שאלה בקשר לבדיקת עיניים

יש את כל החנויות משקפיים האלה אופטיקה הלפרין וכו שעושות בדיקות עיניין חינם כדי לבדוק אם אתה צריך משקפיים. אם אני הולך לבדיקה כזאת ואומרים שאני לא צריך זה תופס במשרד הרישוי??

miss_t

New member
זה לא תופס

יש בדיקה עם מכשיר מיוחד... זה עולה בין 20-60 לפי מה שידוע לי

למעלה