שאלה בקשר לתוספת.

שאלה בקשר לתוספת.

אני מניקה כבר חודשיים כול שבועיים אני ניגשת לטיפת חלב לשקילה אחות טיפת חלב אמרה שבמשך שבועיים היא עלתה רק 250 ג"ר ושזה לא מספיק ואמרה שאני צריכה לתת לה תוספת מה דעתכם בנושא אשמח לקבל עוד תגובות כי אני לא כול כך רוצה לתת תוספת.

Revili

New member
משקל

למה לגשת כל שבועיים לשקילה? יש איזו בעיה מיוחדת הדורשת זאת? מה עם המדדים אחרים לתינוק האוכל ככל צורכו? האם היא רגועה לאחר ההנקה? האם היא ישנה מספר שעות רצוף? האם יש 5-6 חיתולים עם פיפי? האם התינוקת גדלה לאורך? מה היה משקל הלידה וכמה היא שוקלת עכשיו? צריך להסתכל על התמונה הרחבה ולא רק על השבועיים האחרונים....בסה"כ עלייה שלה במשקל היא סבירה בהחלט, בגבול התחתון של הנורמה. לא הייתי מוסיפה שום תוספת רק על סמך המלצת אחות טיפת חלב וממשיכה לעקוב.

המשך לשאלה?

אני ניגשת כול שבועים לשקילה ביגלל שמהתחלה היא לא עולה יפה אתמול היא היתה בדיוק בת חודשיים מישקל לידה 3125 והיום 4480 הבעיה היא שהיא לא רגועה והיא כול הזמן רוצה ציצי יש 6 חיתולים ביום. אחות טיפת חלב אמרה את רוצה תבואי עוד שבוע לשקילה ואז תחליטי.

גרגרי

New member
אם את לא רוצה לתת תוספת

קודם כל אל תתני. זה הדבר הטוב ביותר לתינוק שלך. חוץ מזה במקומך הייתי לוקחת יועצת הנקה מוסמכת, בעיקר כדי שמישהו מקצועי שתומך בהנקה יראה אותך וירגיע אותך שהכל בסדר. למרבה הצער רב אחיות טיפת חלב לא ממש מבינות בהנקה ולעיתים קורובות שולחות אמהות לתת תמ"ל ללא שום צורך. תעשי חיפוש "רשימת יועצות הנקה" ותמצאי את זאת שקרובה לאזור מגורייך. זה כדאי מאוד והכסף שתחסכי על התמ"ל יתצקזז עם עלות היעוץ

יעלולי1

New member
משקל

250 גרם בשבוע זה בסדר גמור. הבן שלי גם עולה כך ואני לא נותנת תוספת. כל אחד וההתפתחות שלו. אם אין בעייה מסוימת בהנקה, תמשיכי כך ויהיה בסדר.

למעלה