שאלה בקשר לתוכן

or19951

New member
שאלה בקשר לתוכן

העלתם את העונה הראשונה של "המערכת", וביום ראשון התחילה עונה חדשה, האם ומתי היא תעלה לVOD?

HOT VOD

New member
ארץ נהדרת

הנושא עדיין בדיונים. כרגע לא נראה שתעלה, אבל עדיין יש סיכוי שאולי כן. לגבי המערכת, גם שם יש דיונים. לא בטוח, אבל אולי נעלה את העונה החדשה.

lookoverhere

New member
../images/Emo7.gif כמה חבל...

נורא עצוב שארץ נהדרת לא תעלה כרגע... ולפי ניסוח ההודעה שלך, כנראה שלא תעלה בכלל....("אבל עדיין יש סיכוי שאולי כן.")

lookoverhere

New member
למה זה קורה?

מה אין לקשת אינטרס שגם הצופים הדתיים יהנו? למה עם כוכב נולד קשת הסכימה וכאן לא? זה ממש מכעיס.... אביב, אני מבקש ממך, תנסה לגרום לכך שארץ נהדרת תיהיה בVOD... לטובת כולם

HOT VOD

New member
עלויות

מבלי לנקוב במחיר מדויק, עלות העלאת תכנים כמו ארץ נהדרת נאמדת במאות אלפי דולרים. אתם יכולים לשער שזה לא סכום שאתם או אני יכולים להוציא אותו מכיסנו רק כדי שהקהל הדתי או כל מי ששכח להקליט את התוכנית יהנה ממנה גם הוא. אם קשת תמצא לנכון להוריד את המחיר, או לחליפין קברניטי החברה שלנו יחליטו שמדובר בהשקעה הולמת, הלא ייתכן והתוכנית תעלה. בינתיים ידוע לי שזה לא קורה.

tg151

Well-known member
אוף

כל דבר שמבקשים או שרוצים אי אפשר \0ואני מבין למה אי אפשר)אבל זה מעצבן אין מה לראות ב-VOD הכול משעמם ואני לא אשלם על סרטים. כל תכנית ישראלית אי אפשר לקנות בגלל זכויות ושום דבר אתם לא יכולים לקנות אז מה יהיה? לא ייעלו תכניות חדשות (ולא כמו:פאזל או אופטימיות קוסמית שאלה סדרות משעממות)

למעלה