שאלה בקשר לתאוריה

גיאספס

New member
שאלה בקשר לתאוריה

אני רוצה לגשת מחר לתאוריה ועוד לא התחלתי ללמוד מעשי. חבר שלי שכבר עשה תאוריה אמר לי שאת האגרה אפשר לשלם רק דרך מורה נהיגה, אבל בעיה - עוד לא התחלתי ללמוד ואין לי מורה נהיגה. מישהי אמרה לי שאפשר גם במקום שעושים את הבחינה העיונית (אני מתכוון לעשות ברחובות, למי שעשה שם) - התקשרתי גם למשרד הרישוי ומהתשובה של המוקדנית לא ממש הבנתי (היא אמרה שאי אפשר במקום שעושים את הבינה העיונית, שאלתי אותה איפה ברחובות אפשר - היא אמרה לי בביל'ו 2 - זה הכתובת של איפה שעושים את התאוריה!) קיצר, למי שעשה ויכול להגיד לי אם יש לי סיבה מחר לנסוע לרחובות או שלא יעזור ואני אצטרך להוציא דרך מורה נהיגה? תודה!

Mogi For Ever

New member
אממ ככה

גמני עשיתי ברחובות... בעיקרון אתה צריך לשלם את האגרה בדואר ולבוא לתיאוריה עם האגרה חתומה כבר, אבל נדמה לי שיש שם איפה לשלם בסביבה (תצטרך לברר בדיוק) בכל מקרה, אתה ממש לא חייב לעשות את זה דרך מורי נהיגה. מלא עושים תיאוריה לפני שהם בכלל מתחילים ללמוד מעשי.

גיאספס

New member
יום שלישי אני חושב שהדואר סגור =/

והבעיה גם שאין לי תשם של המקום ברחובות/טלפון. (ובאתר של משרד התחבורה לא חשבו לציין את אחד מהשניים..מפגרים)

Marble Arch

New member
בכל מקרה משלמים את זה בדואר.

גם אם לקחת טופס מהמורה וגם אם לא. את הטופס הזה אפשר גם להשיג בדואר.

201002

New member
הדרך הטובה ביותר -

תבקש מאחד החברים שלך שהתחילו ללמוד נהיגה,שיביאו לך מהמורה שלהם...זה לא אמור להיות בעיה... אני עשיתי את זה בשביל ידיד. אמרתי למורה שלי ש"יש לי ידיד שרוצה להתחיל ללמוד אצלו,אבל רוצה לעשות תיאוריה קודם",והוא נתן לי בלי בעיה.. למורים יש מלאאאא טפסים כאלה,ולא נראה לי שאכפת להם לתת. מקסימום נגמר להם,הם מקבלים עוד מהבצפר לנהיגה. כולם עושים את זה.... בהצלחה!

201002

New member
הדרך הטובה ביותר -

תבקש מאחד החברים שלך שהתחילו ללמוד נהיגה,שיביאו לך מהמורה שלהם...זה לא אמור להיות בעיה... אני עשיתי את זה בשביל ידיד. אמרתי למורה שלי ש"יש לי ידיד שרוצה להתחיל ללמוד אצלו,אבל רוצה לעשות תיאוריה קודם",והוא נתן לי בלי בעיה.. למורים יש מלאאאא טפסים כאלה,ולא נראה לי שאכפת להם לתת. מקסימום נגמר להם,הם מקבלים עוד מהבצפר לנהיגה. כולם עושים את זה.... בהצלחה!

adidas88

New member
הקטע הוא

שחבר שלך עשה את התיאוריה עוד כשהיא היתה בקרית משה עכשיו משרד הרישוי ברחובות עבר לקניון. אני חושבת שיש גם סניף דואר בקניון-בחלק של העיריה אבל אני לא בטוחה. בכל מקרה, תיקח טופס מהמורה של תלמיד שלך זה לא אמור להוות ביג דיל ותשלם מחר בבוקר

גיאספס

New member
עדיין לא ענו לי על השאלה

כאילו, תודה לכל מי שענה אבל לא עניתם על מה ששאלתי - עכשיו ללכת לדואר אני לא יכול - יום שלישי וסגור היום. התאוריה מחר ב8 בבוקר. השאלה אם יש אפשרות לשלם את זה שם *במקום* ולא להתחיל עכשיו למצוא חבר שהיום יש לו שיעור ויכול להקריץ לי טופס או משו..

NewUser4

New member
בעייתי.

אני לא מכיר את המקום בו מתקיימים מבחנים מעשיים ברחובות. אם יש בסביבה סניף דואר (לרוב, סניפי הדואר פתוחים בבוקר בשעות אלה) לא תהיה לך בעיה. יתכן מצב בו לא יהיה ברשותם טופס האגרה של משרד התחבורה (אם סניף הדואר הזה ממוקם בקרבתו של מקום בו עושים מבחנים מעשיים הסיכויים שטופס כזה יהיה קיים גבוהים).

גיאספס

New member
אני מדבר על בחינה עיונית..

בכל מקרה, יש סיכוי שאפשר לשלם את האגרה (והטופס נמצא שם) במקום שבו עושים את הבחינה העיונית?

NewUser4

New member
גם אני התכוונתי עיוניים.

טעות שלי. תחליף את המילה "מעשית" ב"עיונית", התשובה היא לגבי מבחן עיוני. לגבי אם קיים שם סניף דואר, יענה לך מישהו מהסביבה.

Marble Arch

New member
לא הבנת מה שאמרו לך?

לא! צריך לשלם בדואר! השאלה היא אם יש במקום סניף של הדואר או לא. בכל מקרה אתה יכול לשלם רק בדואר ולא במקום בו אתה נבחן.

adidas88

New member
עד כמה שאני זוכרת

יש-בצד של העיריה מקס' תלך בבוקר לדואר ליד בית הרופאים תשלם ותגיע לתיאוריה ב9-זה לא כזה קריטי אבל הכי הכי הכי הכי חשוב בהצלחה!!!!

למעלה