שאלה בקשר לתאונה

• פותח הנושא r2m
  • פורסם בתאריך

r2m

Member
שאלה בקשר לתאונה

אתמול נסעתי ברחוב צר, מולי בא רכב, עצרתי כשראיתי שאנחנו לא עוברים הוא פשוט המשיך לנסוע ונכנס בי חזיתית! עובדות: הוא לא יצא אפילו מהרכב כשביקשתי פרטים הוא אמר "סע סע מפה רוורס לפני שאני חוטף את הג´ננה" הנזק שלו גדול הרבה יותר משלי אין לי ביטוח מקיף עם מצב הנהגים היום + הנהג נראה מסומם, נסעתי אחורה ולקחתי את מספר האוטו, הוא נסע משם עם מכסה מנוע וכנפיים מעוכים לגמרי אצלי הטומבון נכנס וקצת הכנף מסתבר שהכוון שלי היה אין כניסה אבל לא היה שלט שמתריע על כך! כנראה שתלשו אותו שאלות: מה עושים? תלונה למשטרת התנועה? אני נסעתי ללא ידיעתי באין כניסה? מי אשם? הנזק שלו הרבה יותר גדול, כדאי בכלל להתלונן?(מילה שלי נגד שלו מי עצר ומי נכנס) הוא לא רצה לתת פרטים נשמע כמו איום? מחכה לתשובות תודה R2M

המלצה שלי - תגיד תודה שלא קרה לך

יותר מזה, תגיד תודה שהוא לא לקח שום פרט, ו"תיקח רברס ותתחפף מפה"
יעלה לך 300-400 שקל תיקון של הכנף, את הטמבון תחזק עם כמה באנדים, זה הכל.. לא הייתי ממליץ לך לעשות מזה סיפור, נראה לי שאם הכל היה איתו בסדר הוא היה עוצר , לוקח ממך את כל הפרטים ועושה על הביטוח שלך את כל התיקונים.. היה עולה לך בנוסף לתיקון שלך השתתפות עצמית. נראה לי שבגלל זה הוא פנה אליך באגרסיביות ורצה לסיים את הסיפור כמה שיותר מהר...
שיהיה כל טוב !

r2m

Member
למה על הביטוח שלי?

הוא נכנס בי ולא אני בו+ הוא ברח ולא אני

kitt

New member
ברגע שאתה נסעת באין כניסה, לא משנה

אם בידיעה או בשוגג, אתה אשם ולא יעזור לך כלום בכל מקרה.

r2m

Member
שום שוגג ושום נעליים, אין שם שלט

ואי אפשר לדעת שאין כניסה חוץ מזה אי אפשר לדעת מאיפה נכנסתי לרחוב ויש מקומות שכן מותר זה לא ש "לא ראיתי את השלט"

הנסיך.

New member
אתה בכוח רוצה להסתבך??? הפתרון ...

ברור שתתקן על חשבונך ותעלם... מה אתה צריך את זה? אתה מכיר אותו? אתה יודע לאן אתה נכנס? חפיף.. אתה אומר שהוא נראה לא מי יודע מה והרכב שלו נפגע הרבה יותר... מסקנות: תקן את זה אתה, ואין מה לעשות, לפעמים זה הכי חכם. ולא צודק. ...

fazer

New member
תגיד תודה....

שהיה לך מזל, ושלא כמו לחברים של ההורים שלי, שיצא אליהם איזה בן זונה עם אלת בייסבול וניפץ להם את כל השמשות (הוא היה ממשיך אם הם לא היו בורחים)....

rigi

New member
לך תדע אם בכלל ....

הוא לא היה ברכב גנוב....ובגלל זה זה לא הפריע לו שפגעת בו בכלל.. אתמול ליד ביה"ס אורט ברחובות בשעה 19:00 אני חושב שניסו לפרוץ לאיזה 10 רכבים !!!! לא נורמלים ....ניסו לפרוץ לג´יפ של מישהו מהכיתה שלי.... השומר הבריח אותם...(הג´יפ חנה בחוץ....) אחרי 5 דקות הם פתחו פיג´ו 306 בחניון של ביה"ס ומישהו אחר מהכיתה שלי הבריח אותם.. רחובות נהיתה כמו...שיקגו...או המערב בפרוע.... מפחיד...

patishh

New member
אלת בייסבול??? למה לא קראו לי?

מה זה השטויות האלה? אני תמיד מחזיק במכונית את האביזרים החשובים הבאים וממליץ לכולם לרכוש ולשמור: מסור חשמלי כבד סכין קומנדו באורך של יותר מ- 50 ס"מ רצוי רימון גז מדמיע או לפחות כמה פצצות סירחון וכמובן: רמקול חזק אחושרמוטה להזכיר לערסים שהם בני-זונות וזהו! לא צריך לברוח ולא צריך אימוני קארטה מעייפים!

r2m

Member
זה פיתרון. ?

לא יודע יכול להיות שהבן אדם יקבל שיגעון אחרי שתי מכות מאלה ואתה תקבל דקירה אם תצא מזה? - לא יודע הוא גם יכול להתלונן עליך על מכות הביטוח אמנם יששלם לך את הפגיעה ברכב אבל בקשר למכות... בכלא כבר יחגגו לך על הת...

be_roo

New member
נא להכנס לקישור "ציניות" בראש הדף

מה קורה חבר´ה
בזמן האחרון כולם פה נורא כבדים.

be_roo

New member
תחלק את הבעיה לכמה חלקים

ותקבל כמה תשובות: בזה שלא היה במקום שלט אין כניסה, לא אשם הנהג השני, מקסימום תוכל לתבוע את הרשות המקומית שלא הציבה שלט. לגבי זה שלא יודעים מהיכן נכנסת לרחוב ובחל מהמקומות כן מותר: שטויות. אם רחוב הוא חד סיטרי צריך להיות מסומן כך בכל הכניסות אליו (כלומר צמתים, כי צומת מבטל שלט שהוצב לפניו). אז שוב, העדר שלט=רשלנות של הרשות. זה שאתה עצרת זה ממש נחמד, אבל בהתחשב בעובדה שלא היית אמור להיות שם, זה לא ממש משנה אם הוא לא הספיק לעצור. לא החלפתם פרטים
תגיד תודה שהוא לא יתבע אותך ובזה הסתיים הסיפור איתו, אין לך על מה לתבוע אותו, שוב, טענות כלפי הרשות המתמררת. על זה שהוא איים עליך, חלאת אדם, אבל באמת חבל הטרטור של הגשת תלונה, יחד עם הסיכון שהוא יממש את האיום. לסיכום, צלם את הנזק שלך, צלם את המקום ללא התמרור, תקן את רכבך. ואם אתה ממש רוצה סיוט בירוקרטי שלח את החשבונית לרשות שאחראית. SI
שיר, שיש למה כמה מחשבות משפטיות משל עצמה

ortazzz1

New member
לפי דעתי.... ../images/Emo91.gif

דבר ראשון, צלם את מקום התאונה והשלט. לך למשטרה ותן עדות.... זה שהנהג ברך לא אומר שהוא לא רשם את המספר, ובגלל שהאשמה נופלת עליך (נסיע באין כניסה), יש אפשרות שהוא ינסה "להיכנס" בך מאוחר יותר. תקן את הנזק לבד, אם אתה ממש רוצה תתבע את העירייה, אבל חבל על המאמץ, יש מוסכים שעושים עבודה טובה ב-300 +/- (שחור כמובן). ד"א, אם אתה רוצה להיות גם אזרח טוב, תתקשר למוקד של העיר שלך ותודיע להם על התמרור.

למעלה