שאלה בקשר לשמן עיסוי

שאלה בקשר לשמן עיסוי

אני מחפשת שמן שיהיה טוב גם לחדירה. קניתי משהו שהיה מאד נחמד לעיסוי, אבל הוא שורף מאד בפה, וגם בנרתיק אחרי החדירה היה מאד שורף. יש איזה המלצה לשמן טוב?

שמן מזרעי ענבים או שקדים

מעוה למסאז וגם לא שורף בחדירה.. לא ממליצה להכניס לפה כמובן,,, לפה יש לך ג'ל על בסיס מים גם בטעמים...

Cגלית

New member
השמנים שציינת מעולים למסז

אבל לא לחדירה. יש שמנים שמיועדים לחדירה, רצוי להשתמש בהם.

שלומיייי זה לא שמן,, KY זה ג'ל

על בסיס מים וזה בדרך כלל לחדירה אנאלית.. היא רוצה שמן לעיסוי,,, ומה שלומך בכלל?

izak471

New member
לא הייתי משתמש בתערובת של שמנים לחדירה או למצ

לא הייתי משתמש בתערובת של שמנים לחדירה או למציצה. אולי בשמן זית נקי אבל הוא לא טעים..... שמן אתרי לבליעה צריך להיות מהול עם שמן רגיל ביחס של 5% שמן אתרי והשאר שמן בסיס. והשמן האתרי והבסיס חייב להיות מאיכות מעולה . יש רק חנות אחת בארץ שמוכרת שמנים אתריים לבליעה לצורך טיפול. גם השמנים המיתלקקים שמוכרים בחנויות סקס לא ברור לי ממה הם עשויים לכן הייתי מאוד ניזהר מהם. כמו שאמרו קודם לחדירה עדיף ה- KY שהוא על בסיס מים. למציצה תמרחי כל מאכל שמסתדר לך בראש כמו פרילי וכאלה. הכותב הינו מטפל הוליסטי מטפל גם בשמנים אתריים

Ring of Kerry

New member
אני יודע שהוא ג'ל, KY לא רק לחדירה אנאלית

הוא על בסיס מים, היפואלרגני ולכן מומלץ לעיסוי ברור שלא להשתמש בו... שלומי דבש הכל דבש

2bootylicious

New member
לא !!!

לחדירה (בעיקר ואגינלית) - אך ורק ג'לים או שמנים שמיועדים לכך, ואך ורק על בסיס מים !! כל דבר אחר יגרום לתחושה לא נוחה במקרה הטוב ולדלקות חמורות במקרה הרע.. ממליצה בחום על המותג ID - מגיע גם בטעמים מגניבים (כמו מסטיק...)

גם אני ממליצה

אמנם זה קצת יקר (100-120 ש"ח) אבל שווה את הכסף, לנו יש בטעם שוקולד פטל
\ החסרון שזה מותיר תחושה קצת דביקה אבל אנחנו מחזיקים תמיד מגבונים לחים ליד המיטה

חופ שיה

New member
שמן עיסוי לא מיועד

לחדירות וגינאליות ונאליות. את צריכה חומר שנקרא "חומר סיכה" לצורך קיום יחסי מין- החמור הזה מיועד למגע עם הנרתיק שלך והעור במפשעה בכל וגם מיועד לחדירות אנאליות וגם לאוננויותל רטובות יותר על הדגדגן. לא ממליצה KY , ממליצה על : WET MOIST PLAY

למעלה