שאלה בקשר לשיר "Calling Lebanon":

שאלה בקשר לשיר "Calling Lebanon":

בפזמון, זאב שר כך: "...CALLING LEBANON, IS ALL I CAN DO IN THE" את המילה האחרונה, קשה לשמוע, על אף שהצמדתי אוזניות לאוזניי מספר פעמים. לצערי, המילה לא כתובה בחוברת המילים של הדיסק... מי שיצליח לפענח את המילה האחרונה, אני אודה לו עד מאוד. שתהיה שבת שקטה, אמן!!!!!!!!!!!!

KeLeMeNcY

New member
ממש לא נראה לי..

Is all I can do in the do? אנשים, אולי יש פה מישהו שיודע?

shifo

New member
ההודעה של אתניקסי נקטעה אצלי,לא שלי

לכן חשבתי שהמילה החסרה היא זו, מצטער אם התאכזבתם.. שבוע טוב!

yogya

New member
לא בטוח שזה זה

"For Sunshine..." לדעתי נשמע כמו December משהו שמצאתי באינטרנט ... http://www.geocities.com/SunsetStrip/9789/index.htm#Ethnix

אני מודה למי שמנסה, אך אחזור שוב:

זו רק מילה אחת, שלא הצלחתי להבין. הוא שר: "...Calling Lebanon, Is All I Can Do In The" וכאן חסרה המילה שלא הצלחתי להבין, אחרי The. מי שיצליח לפענח, אודה לו עד מאוד. שבוע טוב...

נטלייי

New member
עכשיו שאני שומעת שוב

אולי זה - Calling Lebanon, Is All I Can Do, the sound of למרות שזה לא מתחבר לי עם שאר הטקסט.

אחרי אין ספור פעמים של הצמדת

האוזניות לאוזניי, זה נשמע לי כמו "In The Signel", אבל אני לא חושב שקיימת מילה כזו באנגלית (Signel) ואם קיימת לא חושב שיש קשר לשיר עצמו. אנא מכם, המשיכו. אל תתייאשו. לי זה חשוב ואולי גם לכם. יום טוב, עד כמה שייתאפשר....

התבלבלתי לגבי המילה עם אות אחת:

כוונתי הייתה ל-SIGNAL, שלמעשה יש הגיון בעניין אך אני עדיין אשמח לשמוע את חוות דעתכם...

כל מה שצריך לעשות, זה לשמוע עם

אוזניות את השיר ואז כשהוא מגיע למשפט הלא מובן צריך להצמיד אותן עם הידיים לאוזניים. אחרי אין ספור פעמים כאלה, אני בטוח ב-99.99% שהמשפט החסר בחוברת, הוא: "IN THE SIGNAL". יום טוב ושקט....

למעלה