שאלה בקשר לשיעורים

שאלה בקשר לשיעורים

איה אני יכולה לשמוע וללכת לשיעורים באזור המרכז תל אביב רמת גן בני ברק.,לנשים בלבד, אבל שיעורים שהם באופן קבוע לא חד פעמי מישהו יודע?
וגם לימוד כל הלכות ומצוות הנשים,כמובן ברוח ברסל"ב... תודה
מראש ויום טוב ...
 

Lavender Moon

New member
../images/Emo9.gif

בס"ד ארלוזורוב 86 ת"א ישנו מרכז ברסלב בשם "שיר חדש" שם מתקיימים שיעורים כל ערב מתורתו של רבנו הקדוש, בימי שני יש שיעור לנשים - השיעורים מתחילים ב 21:00 עדיף להגיע טיפה לפני אם יתחילו מוקדם זהו בית כנסת קטן,יש הפרדה מלאה! מקום מדהים וקדוש ממש!!! מומלץ בחום!
 
תודה,שמעתי עלייהם

ובע"ה אני אגיע, טוב לשמוע שזה כל יום שני... פשוט רציתי להקיף את עצמי בעוד שיעורים עוד לימודים ועוד קדושה תודה יקירתי על המידע שני הקרוב אני שם
 

Lavender Moon

New member
אמממ

בס"ד באים לשם מכל הגילאים הצורות והצבעים! למה רק ביום שני? בימי ראשון יש שם שיעורים חזקים ומחזקים ביותר!!! וגם בימי שלישי!!! מומלץ מאוד מאוד! לגבי עוד שיעורים אני לא יודעת! אבל ברדיו ברסלב בעז"ה ידעו... 02-9928383 בהצלחה! כל טוב!
 
למעלה