שאלה בקשר לשיהום.. והנה שאלתי: אפשר לשהם ללא הספר לשליט המבוך?! אפשרי?!
U uriah113 New member 13/11/03 #1 שאלה בקשר לשיהום.. והנה שאלתי: אפשר לשהם ללא הספר לשליט המבוך?! אפשרי?!
T timur97 New member 13/11/03 #2 כן, אבל... רצוי שתהיה לך הרפתקה טובה כתובה. וכשאני אומר טובה, זה אומר שיהיו בה נתונים של כל המפלצות וכל הדברים הקסומים שבשימוש. כלומר הרפתקה שסומכת על ספר השחקן בלבד, ולא על ספרים אחרים.
כן, אבל... רצוי שתהיה לך הרפתקה טובה כתובה. וכשאני אומר טובה, זה אומר שיהיו בה נתונים של כל המפלצות וכל הדברים הקסומים שבשימוש. כלומר הרפתקה שסומכת על ספר השחקן בלבד, ולא על ספרים אחרים.
U uriah113 New member 13/11/03 #3 אוקיי...תודה רבה.. ואיך למשל אני יכול לדעת מלכודות וחפצי קסם ודברים דומים..?!
T timur97 New member 13/11/03 #4 אם יש בהרפתקה מלכודת מסויימת או חפץ מסויים, אני יכול להסתכל ב SRD ולתת לך פרטים, אבל אם אתה רוצה לבנות הרפתקה לבד, תצטרך את ספר שה"מ או את ה SRD
אם יש בהרפתקה מלכודת מסויימת או חפץ מסויים, אני יכול להסתכל ב SRD ולתת לך פרטים, אבל אם אתה רוצה לבנות הרפתקה לבד, תצטרך את ספר שה"מ או את ה SRD
A AndyBear New member 13/11/03 #6 נראה לי שבשבוע האחרון נפתחו פה איזה חמשיה פטילים על הנושא: "הצורך במדריך לשה"ם/אוגדן המפלצות במשחק מו"ד". יש לי הצעה קטנה: תקראו את הפטילים הקודמים. והנה קישור לSRD.
נראה לי שבשבוע האחרון נפתחו פה איזה חמשיה פטילים על הנושא: "הצורך במדריך לשה"ם/אוגדן המפלצות במשחק מו"ד". יש לי הצעה קטנה: תקראו את הפטילים הקודמים. והנה קישור לSRD.
ג גורבש New member 14/11/03 #8 כמובן, הספרים הם רק המלצה. אך אם אין לך נסיון רב במשחק, הספרים מספקים מסגרת נוחה מאוד שממנה ניתן לצאת כאשר מרגישים בטוחים מספיק.
כמובן, הספרים הם רק המלצה. אך אם אין לך נסיון רב במשחק, הספרים מספקים מסגרת נוחה מאוד שממנה ניתן לצאת כאשר מרגישים בטוחים מספיק.