שאלה בקשר לשידורים

שאלה בקשר לשידורים

שלום לכולם אני חדש פה,אוהד את הג'איינטס,ורציתי לשאול אם הערוצים שמשדרים פה בארץ[espn,metv,fox sports] ישדרו גם את הפליאוף במלואו? בתודה מראש על התשובה

Reshefgarcia

New member
שלום!!

וברוך הבא לפורום שלנו... אני חושב שתמצא שיש פה עוד כמה אוהדי ג'ייאנטס כמוך,שמתענגים על העונה המוצלחת של ה G-MEN. לשאלתך : בשנים קודמות שודרו כל משחקי הפלייאוף בערוצים שהזכרת... אין לנו סיבה לחשוב שהשנה זה לא יקרה

קודם כל ברוך הבא. תמיד כייף למצוא

פה עוד אוהדי GIANTS. כמו שרשף ציין, השנה זה בכלל כייף להיות אוהד של הכחולים. טפו, טפו, טפו. גם אני מניח כמו רשף שיהיו שידורים של כל משחקי הפלייאוף. אל תשכח ש-FOX משדרים כל יום ראשון משחק אחד, METV שניים ו-ESPN משדרים את המשחק המאוחר של יום ראשון ואת ה-MNF. זאת אומרת שאם יש ארבעה משחקים במקביל בארצות הברית אז רק שניים משודרים במקביל בארץ.בשנה שעברה קרה, אומנם לא הרבה, ש-METV ו-FOX שידרו במקביל את אותו משחק ואז יצא שראינו פה פחות משחקים. השנה לשמחת כולנו זה עוד לא קרה. בשורה התחתונה, את רוב המשחקים תראה. לא בטוח שאת כולם. אל תשכח שגם בארצות הברית, אלא אם כן יש לך צלחת מיוחדת אתה לא רואה את כל המשחקים.

ih10

New member
בארה"ב מקבלים סה"כ משחק אחד יותר

בגלל שכאן FOX לא משדרים את המשחק השני

צודק. כמו כן עוד מעט יש את משחקי

Thanksgiving שאנחנו לא נקבל וגם לקראת סוף העונה יש משחקים ביום שבת שגם לגביהם אני בספק.

Reshefgarcia

New member
למה?

בשנים קודמות שידרו לפחות 1 ממשחקי THANKSGIVING למה אתה חושב שהשנה לא ישדרו אותם?

RoyBehar

New member
שנה שעברה שידרו את המשחק השני

בthanks giving מה שנשמע לי מצויין כי השנה זה דנבר בדאלאס :)

למעלה