שאלה...בקשר לשבט תגידי איזה מחברי השבט גר בעפולה או בכללית גר בצפון חשוב מאוד
R RiCh RaCh New member 17/8/02 #1 שאלה...בקשר לשבט תגידי איזה מחברי השבט גר בעפולה או בכללית גר בצפון חשוב מאוד
E EmGee New member 17/8/02 #2 סבא ג´ון גר במבוא דותן ומתוך מתוקה, ג´י טק, קספר, ומאג טחד מהם גר בעפולה ועוד אחד בכרמיאל
E EmGee New member 18/8/02 #4 תראה בפריסטייל הראשון שלהם בעסק בהשתתפות מאג, קספר, ג´י טק, מתוקה וסבא ג´ון הם אמרו:"מייצגים בכבוד את כרמיאל חולון עפולה ומבוא דותן" סבא ג´ון בא ממבוא דותן את השאר תגלה בעצמך
תראה בפריסטייל הראשון שלהם בעסק בהשתתפות מאג, קספר, ג´י טק, מתוקה וסבא ג´ון הם אמרו:"מייצגים בכבוד את כרמיאל חולון עפולה ומבוא דותן" סבא ג´ון בא ממבוא דותן את השאר תגלה בעצמך
R RiCh RaCh New member 18/8/02 #7 כן גם לי נראה שגיורא ממבוא דותן כי יש בשיר תן לזמן לנצח שהוא אומר כאן גיורא בן יעקב מבוא דותן...... אבל עדיין מי שיודע מי מחברי השבט גר בעפולה וכרמיאל שיעזור
כן גם לי נראה שגיורא ממבוא דותן כי יש בשיר תן לזמן לנצח שהוא אומר כאן גיורא בן יעקב מבוא דותן...... אבל עדיין מי שיודע מי מחברי השבט גר בעפולה וכרמיאל שיעזור
M MooNLighT NargilA New member 20/8/02 #10 עד כמה שאני יודע.. אכן גיורא ממבוא דותן.. מתוקה מעפולה.. ואם אני לא טועה גם דיגיביט מעפולה.. בכל מקרה.. סבא פה בטח יודע יותר טוב מכולם.. אז...סבא?
עד כמה שאני יודע.. אכן גיורא ממבוא דותן.. מתוקה מעפולה.. ואם אני לא טועה גם דיגיביט מעפולה.. בכל מקרה.. סבא פה בטח יודע יותר טוב מכולם.. אז...סבא?
M multi New member 20/8/02 #11 טעות! אולי אתם לא יודעים אבל חברי השבט מתגוררים במערה חשמלית סודית אי שם בתל אביב ומון לייט, ברוך הבא לפורום
טעות! אולי אתם לא יודעים אבל חברי השבט מתגוררים במערה חשמלית סודית אי שם בתל אביב ומון לייט, ברוך הבא לפורום