שאלה בקשר לשבב

שאלה בקשר לשבב

אימצתי כלבה מקסימה מעמותה. הכלבה שובבה עוד בהיותה גורה (כשהגיעה למכלאות העמותה) ולא חוסנה בכלבת. ועכשיו אני רוצה לחסן אותה בכלבת - שאלתי היא האם הוטרינר שיחסן אותה בכלבת יתעקש על החדרת שבב נוסף לגופה? האם ניתן יהיה לחסן אותה כנגד כלבת מבלי לשבב אותה פעם נוספת ? יש לי את מספר השבב אם זה עוזר לתשובה. תודה !

ממש ממש לא

הוטרינר אמור לוודא שהשבב תקין ע"י סריקה שלו עם קורא שבבים, ולעדכן את הפרטים על טופס חיסון הכלבת. אסור שיהיו לה שני שבבים - זה יפגע ביכולת לאתר אותך ע"י הפרטים של השבב.

מזל את מצחיקה...אשת חתולים אמיתית

שבב זה משהו חד פעמי וקבוע (אם הוא לא נהרס). רק וודאו שאכן יש לפני מתן החיסון... למרבה הצער יש מקרים הזויים...למשל עם הנסיך (שהגיע מאותה עמותה של ליאורי הבובה) קיבלנו אותו עם מס' שבב והוא גם חוסן כלבת לאחר האימוץ. שנה לאחר מכן, כשבאתי לחסן אותו שוב, סתם במקרה החלטתי לסרוק שבב.....בדקתי בכל הגוף שלו בכמה סורקים שונים- ולא היה!!! אז הוא קיבל שבב חדש. מה שמאוד הלחיץ אותי כיוון שעכשיו יש שני שבבים על שמו. כנראה הוטרינר שהזריק לו את השבב לא ממש יודע את העבודה שלו והוא נשאר על פני העור.... ובשבילך- תמונה למזכרת.

נעה ../images/Emo13.gif

באמת שאין לי כל כך מושג בשיבוב של כלבים
ותמונה מקסימה של הקסם הענק שלך ושל ליאורי. דעי לך שהיא גדלה מאז התמונה הזו. פיתחה מסת שרירים יפה והרגל שלה פחות צולעת . וכמה שהיא משחקת עם החברים שלה בחצר - זה מדהים. פשוט כיף לראות את זה. ועכשיו כשאני עוברת למושב לגור איתה ולידה - את כמובן מוזמנת לבוא ולבקר ! אנחנו נשמח ואת תהני. מאוד .

למעלה