שאלה בקשר לשאיבה

ליבי ר

New member
שאלה בקשר לשאיבה

היי אסתר, זאת ליבי שהייתה אצלך בייעוץ בבית לפני הלידה וילדה בליס את דפנה החמודה. התחלתי לשאוב עם המשאבה החשמלית של מדלה ויש לי שאלות: 1. כמה כדאי לשאוב לארוחה אחת? דפנה בת חודש ושוקלת בערך 3.800. 2. מתי הכי כדאי לשאוב כדי למנוע גודש? אני מאוד מפחדת מגודש!! 3. האם תמיד לשאוב משני השדיים? תודה מראש, ליבי.

Hi Libi!!

here are some answers: 1. You should prepare between 80 and 100 cc. If you give it to her in an Avent bottle with a "extremely slow flow" nipple, then she will not finish it in one shluck and want more than you can pump. 2. The best time to pump is in the morning after the first feed. If you are leaving Dafna to go back to work, then you will have to pump while you are not with her to avoid godesh. some moms find that is is easier to pump one side while feeding on the other. then after Dafna finishes he rside, put her on the pumped side and she will get the cream for dessert. If you are pumping after the feed, then pump both sides: pump the first side until the flow slows, then switch to the second side until the flow slows. Repeat until you have the amount that you need. are you going back to work already?​

justmom

New member
תרגום: הי ליבי!

הנה כמה תשובות: 1. הכיני בין 80 ל-100 מ"ל. אם תתני לה אותם בבקבוק אוונט עם הפטמה ל"זרימה איטית מאוד" היא לא תגמור את הבקבוק בשלוק אחד ולא תרצה יותר ממה שאת שואבת. 2. הזמן הטוב ביותר לשאוב זה בבוקר, אחרי ההנקה הראשונה. אם את משאירה את דפנה בבית כדי לחזור לעבודה, תצטרכי לשאוב כשאינך נמצאת איתה כדי להימנע מגודש. לאימהות מסוימות קל יותר לשאוב מצד אחד בעודן מיניקות מהצד השני. כשדפנה תסיים לאכול מהצד שלה, תני לה לינוק מהצד השאוב והיא תקבל את השמנת לקינוח. אם את שואבת אחרי ההנקה, שאבי משני הצדדים: שאבי מהצד הראשון עד שהזרימה תיפסק, ואחר-כך עברי לצד השני עד שהזרימה תואט. חזרי על כך עד שתקבלי את הכמות הדרושה. את כבר חוזרת לעבודה?

ליבי ר

New member
תודה

היי אסתר, תודה על התשובה. אני לא חוזרת לעבודה, אני פשוט רוצה שמישהו יחליף אותי פעם ביום ויאכיל את דפנה מבקבוק, כי היא קמה לאכול לעתים קרובות. אתמול שאבתי 80CC והיא אכלה הכל מבקבוק של BFREE. הרגשתי בפעם הראשונה את ההבדל בין הנקה לבקבוק ואין מה לדבר - הנקה זו הנאה מסוג אחר. אבל בכל זאת פעם ביום-יומיים, אמא שלי או בעלי יחליפו אותי. תודה וביי בינתיים, ליבי.

למעלה