שאלה בקשר לרשיון

hashy

New member
אל תדאגי, יהיה בסדר. יהיה להם קצת

קשה לפטר אותך עכשיו [גם כי למדו מי את וגם כי החוק לצידך]. אולי כדאי שעם האישור של רופא המשפחה תביאי גם אישור של נוירולוג [לכל מיקרה] על כשירותך לעבודה עם ילדים, זה רק יוסיף. אם הרופא עושה לך בעיות כבר מחר בקשי ממנו הפניה ופני לנוירולוג/ית כמה שיותר מהר לקבל את האישור [לפעמים הם מפחדים לקחת סיכון בנתינת אישורים] בהצלחה סקסי אנחנו לצידך

hashy

New member
נראה לי שהמקום שכדאי לך לברר בו

הוא חברת ביטוח. הבעיה העיקרית שלך היא שאם לא תצהיר וחלילה יקרה משהו הביטוח לא יגן עליך כי לא הצהרת וגם יכול לתבוע אותך לדין. אני מציעה שתברר את זה באופן אנונימי וגם הייתי מבקשת ממשרד הרישוי אישור בכתב
על מה שהם אמרו לך. בהצלחה

רישיון

שלום לך, גם אני חדשה בעניין, גילו לי אפילפסיה לפני חודשיים,וכך פעלתי... ניגשתי למשרד הרישוי, בחולון, להודיע כי ישנו שינוי במצב הבריאותי. הפקידה ביקשה ממני למלא טופס המעיד על כך, ולצרף את כל האישורים הרפואיים שיש לי בנושא. וכך עשיתי. היא אמרה כי הם שולחים את הטפסים לוועדה רפואית, והם יזמנו אותי לשיחה ו... יחליטו. הרופא אמר לי כי זהו התהליך המקובל, הוועדה מאשרת כי אתה לא כשיר לנהיגה, ושנה ללא התקפים, אתה שוב מציג אישורים, ואז אתה חוזר לנהוג. זהו. בהצלחה, מאיה

hey sexy lady

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

ודבר שני, זה גם מה שאני עשיתי!!! לי לקח 4 חודשים עד שהם שמו את החותמת הזו, אבל גם ככה רק עברו חודשיים אצלך אז זה בסדר. בלי שום קשר, אשמח לשמוע (אם תרצי לשתף...) מה בדיוק קרה לך בהתקף, איזה כדורים את לוקחת וכיו"ב. ודבר שלישי- איפה את לומדת? גמני סיימתי 4 שנים חינוך לגיל הרך...

qt1

New member
מאיה מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo39.gif...../images/Emo13.gif

לא כתבת מאז ה 31.8 ,איך את מסתדרת עם הלמיקטל, ואיך בכלל? ממש נעלמת וחבל, יהיה נחמד אם תישארי הפעם
שיהיה ערב נעים

hey sexy lady

New member
לא קוראים לי מאיה ../images/Emo9.gif

סתאםםם....למה שרשרת את ההודעה אליו יא מצחיקולה?

למעלה