שאלה בקשר לרשיון

liort19

New member
שאלה בקשר לרשיון

מה המצב? שמח שנהנתם במפגש, אולי גם אני אצטרף למפגש הבא...
לפני איזה שבועיים נסעתי למשרד הבריאות וביקשתי לדווח על מצבי, בכדי שיישללו לי את הרשיון (כמו אזרח טוב)! הייתי בשוק מהתגובה שלהם - אסור לי לדווח על עצמי שאני לא כשיר, אז הם לא מקבלים את זה - מישהו אחר חייב להתלונן עליי, ומכיוון שלא התלוננו עליי (הצבא, בית החולים או המשטרה) - אני רשאי לנהוג! אתם מבינים - אני מתוודה שיש לי בעיה והם אומרים לי עד שמשהו אחר לא יתלונן, אתה יכול לנהוג... אז מה אני צריך לעשות??!?!!?!?

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif אתה אזרח טוב. תשאיר את הרישיון

ואל תנהג עד שתהיה מאוזן לפי החוק - שנה מיום ההתקף האחרון.

liort19

New member
אז לא לפנות?

פשוט לא לנהוג בשנה הקרובה, ובהנחה שלא יהיה לי התקף (=מאוזן לפי החוק...) לחזור לנהוג??? זה לא יוכל לפגוע בי במקרה של תאונה, אחרי השנה הזו, שייראו שהיה לי התקף ולא דיווחתי כפי שאני מחוייב?????????

חייםלוי

Member
מנהל
אני מציע שתתייעץ עוד. אתה הרי

לדווח. כדי למנוע בעיות בעתיד, ואני לא מומחה ולא רוצה להכשיל אותך כדאי שתיגש לאחד מן הגופים האלה כמו משטרה ותשאל מה אתה צריך לעשות. תחכה גם לעוד תשובות שמן הסתם יגיעו מחר.

qt1

New member
ליאור תראה,זה ככה...

אם אתה מספיק מודע בכדי ללכת למשרדים ממשלתיים בכדי לנסות ולדווח להם שאתה לא מאוזן,אז קודם כל כל הכבוד לך ושנית כל , פשוט הימנע מנהיגה עד שתהיה מאוזן! אם אתה מתעקש לדווח, עליך לגשת לרשות הרישוי. אוקיי? גם אני לא הייתי במפגש ואשמח מאוד להיפגש גם איתך בפעם הבאה שכולם יפגשו... להתראות וסופשבוע רגוע

liort19

New member
כמובן שאני לא אנהג... ../images/Emo132.gif

בשנה הראשונה, כפי שנדרש בחוק כדי להיות "מאוזן"!!! אין שאלה לגבי זה... השאלה שלי היא האם לפנות למשרד הרישוי, כי הבנתי ממשרד הבריאות שעד שזה מגיע אליהם והם רושמים אותי זה לוקח איזה חודשיים, מה שאני לא יודע זה האם השנה בינתיים נספרת (מן הסתם הגיוני שהיא תיספר, כי הזמן שעבר עד אז - בכל זאת היה ללא התקפים!), אבל אם הם לא סופרים אז זה ייצא משהו כמו שנה ושליש...

moribat

New member
אי אפשר להיות יותר קדוש מהאפיפיור..

אם ניסית לדווח, ונענית בשלילה, אז עזוב. פשוט, כמו שקיוטי ציינה, אל תנהג.וכמו שאתה מתכוון לעשות, אתה עושה את הדבר הנכון, ואמרת שלא תנהג.אז לא צריך "להלחם" בהם שישללו לך את הרישיון...

liort19

New member
השאלה האמיתית היא...

מה קורה במקרה של תאונה אחרי השנה הזו, שרואים שלא דיווחתי...

moribat

New member
אם לא יהיו לך התקפים במשך השנה פלוס

הקרובה, הרי שלא תהיה לך סיבה לצפות להתקף. אולי תתרכז באיזון, ואחרי שנה תשקול שנית את עניין הנהיגה?

hey sexy lady

New member
אתם יודעים איך הם יכולים לעלות על

האם היו לכם התקפים או לא? לפי מה שהבנתי הם יכולים לבדןק את זה עם רישומי הבתי חולים. אם הזמינו מדא כשקיבלת התקף והובהלת לבי"ח אז אתה רשום שם ואז אי אפשר לנסות לתחמן אף אחד! מבין? לכן לדעתי תמיד עדיף לא להתפנות לב"יח זה ממש מיותר במקרה הזה. הולכים לישון וזהו. אבל כל אחד יכול להיות הרופא הכי טוב של עצמו. בהצלחה!

hey sexy lady

New member
חיים אתה צודק!

כשהייתי אצל פרופ' נויפלד היא אמרה לי שצריך להיות מאוזן מהתקפים שנה ואז אפשר לנהוג. היא גם אמרה לי שאם לא עברה שנה ואתה חלילה עושה תאונה שגרמה נזק לרכב, אז זה יכסה (חברות הביטוח לרכב לא עוסקות במצב בריאותי...הם לא מחפשים עד כדי כך), אבל אם זה יגיע לפגיעות גוף אז זה תביעות של מיליונים...לכן עדיף להמנע מנהיגה שנה מיום ההתקף האחרון כמו שחיים אמר.

liort19

New member
תודה רבה לכם... ../images/Emo24.gif

תודה על התשובות המהירות... אני אתייעץ עם אבא שלי בנושא ונראה אם נפנה למשרד הרישוי או לא... יאללה, אני חוזר מחר לצבא אחרי חודש וחצי של גימלים!!!!! איזו התרגשות... D-: זה בטח יהיה מבאס להתחיל לספר לאן נעלמתי לכל אחד שאני אפגוש, אבל שטויות... יעבור

hey sexy lady

New member
ליאור בהצלחה!!!! שבוע נפלא ושקט

לכולנו!!! תחזיקו לי אצבעות מקווה שלא יפטרו אותי....

hey sexy lady

New member
עוד לא דיברו איתי, הרי היה חג...

היום אלך לצהרון כרגיל ואני מאמינה שהם יבואו "לבחון" אותי!

moribat

New member
כבר יותר מחודש את עובדת, והיו

מרוצים ממך.את המקצועיות שלך הם כבר בחנו.מה שנותר, לתת תשובות לגבי המצב הרפואי, להבהיר שנדיר שזה קורה, העייפות הרבה היתה אחראית לזה, לתת את האישור מהנוירולוג, ולהיות החלטית-זה לא שייך ולא מפריע לתפקוד בצהרון.תנסי לא להתרגש יותר מדי היום בעבודה, אני מקווה שיהיה תוסס מהרגיל ועמוס, כך שתהיי עסוקה מאוד, והיום יזרום בטבעיות.

hey sexy lady

New member
אז הנה דיברתי איתם ../images/Emo4.gif

דיברתי היום עם המזכירה של מנהלת ויצו והיא אמרה לי לא לבוא לעבודה עד שאשיג אישור רפואי מהרופא שאני כשירה לעבוד עם ילדים. אמרה שאת המשכורת שלי אני אקבל אבל אחרי האישור נראה מה הלאה (לא רצתה להתחייב על המשך העבודה)! הרופא שלי עובד מחר אז מחר אוכל להשיג את האישור ורק בשלישי ללכת לעבודה אם בכלל. אני כ"כ מקווה שהם לא יביאו מישהי זמנית ובסוף ישימו אותה במקומי (ואז זה בעצם לפטר אותי בגלל המחלה) אוף!

יפעת 1 2

New member
אל תמהרי לאבד תקווה

תדברי מחר אם הרופא שלך,תראי מה הוא הוא אומר, לפי מה שנראה לי אם הוא לא יראה סיבה למה לא כדאי לך להמשיך לעבוד,אז נראה לי שזה לא אמור להוות בעיה רצינית מבחינתם. הכי חשוב-אל תתיאשי!

למעלה