שאלה בקשר לרשיון A

BALUADOV

New member
שאלה בקשר לרשיון A

מישהו אולי יכול לעשות סדר בנושא התאוריה? איפה עדיין לא מבקשים לעשות עוד פעם תאוריה?

nickname500

New member
בחולון בוודאות נותנים פטור מתיאוריה

בחולון בוודאות נותנים פטור מתיאוריה בהצלחה

C O L T

New member
מה זה אומר לגבי אנשים מאזורים אחרים?

צריך להוציא את הטופס בחולון? או מספיק להגיע עם טופס ולקבל חותמת פטור?

milliner

New member
אני הוצאתי בנתניה בלי שאלות ובלי כלום...

העיקר שהוצאת רשיון לפני 2007....

milliner

New member
אה ועוד דבר...

העיקר הזה של הפטור מתיאוריה ורק מבחן שליטה הוא בוודאות רק עד ה-30 ליוני ולא ה-1 ליוני.

BALUADOV

New member
תודה על התגובות!

אני מהדרום אז השאלה של COLT רלונטית בשבילי...

nickname500

New member
מהנסיון שלי

טופס ירוק בכל מקרה לא מוציאים במשרד-רישוי אלא בחנות אופטיקה מורשית. לא ביררתי את החוקים הרשמיים אבל אני לא רואה שום קשר בין המקום שבו תיבחן לבין חותמת הפטור. לסיכום, תוציאו טופס ירוק ליד הבית, בדיקת ראייה, וקדימה לחולון. על הדרך תוכלו שם גם לשלם אגרה בסניף הדואר הקטן. הסתייגות: כל האמור מהנסיון שלי. אין אחריות. בהצלחה.

פרסאוס

New member
אני הייתי בדן דיזיין ובדקתי

לכל אחד שהוציא לפני 2007 (או דצמבר 2006) הם נותנים פטור, קל ופשוט. אני הוצאתי במאי 2007 כך שאכלתי אותה...

פרסאוס

New member
ליד קניון איילון.

במקום לפנות שמאלה לקניון, ממשיכים ישר עד הסוף, ואז שמאלה, לא עולים על הגשר אלא ממשיכים בנתיב הימני אחרי הום סנטר פנייה ימינה לדן דיזיין. ובאופן אישי אני בוש על כמות הלעז שיש בהודעה הזו...

C O L T

New member
אני? תודה, אני את הרשיונות שלי כבר הוצאתי

אבל אחי אולי יחליט שיותר קל לנסוע לקבל חותמת בחולון מאשר לעשות תיאוריה באשדוד.

BALUADOV

New member
אני ממש מבולבל חבר'ה...

פה אומרים שמי שעשה רשיון לפני 2007 לא חייב תאוריה ובנוסף אומרים פה שרק ב30 ליוני ישתנה העסק ואז יהיו גם שיעורי מינימום. המורה שלי אמר לי שהוותק של הרשיון לא משנה כלום וכולם צריכים תאוריה מחדש ובנוסף שכל מה שאני צריך זה שיעור אחד ואז שמיניות במגרש וזהו. החלטתי לשאול גם את משרד התחבורה מה עמדתם הרשמית, ענתה לי פקידה נחמדה שכשסיפרתי לה את השאלות שלי היא פתאום הפכה ללא כל כך נחמדה, היא התחילה בזה שהיא סיפרה לי שיש הרבה אנשים שמתקשרים אל המוקד כדי לשאול שאלות שקשורות בנושא הזה, והמידע שרץ אצל אותם אנשים הוא קשקוש! היא אמרה לי שכבר אכשיו כולם צריכים תאוריה מחדש בלי קשר לותק הרשיון, היא אמרה לי גם שיש מינימום של 8 שיעורים וכל מורה שעושה פחות מבחינתם עובר על החוק, ובנוסף היא אמרה שלתאריך 30.6 או כל תאריך בתקופה הקרובה הוא חסר משמעות וכל, השיונוי המדובר כבר נעשה לפני מספר חודשים. אני החלטתי לוותר על הפטור מתאוריה שאני יכול/לא יכול לקבל, נלך, נעשה תאוריה, ונקווה שהדבר יתרום לפחות בטיפונת ליכולות נהיגה טובות יותר! תודה לכולם וכוסאומממק המדינה

למעלה