שאלה בקשר לרציחות

TheRedEye

New member
שאלה בקשר לרציחות

בקבוצה שלנו של הDND הייתה תקופה שרצחנו אחד את השני בלי הפסקה עם נקמות וכו'.. יש לי חבר שהחליף 3 פעמיים דמות בכול התחיל מאיזה אדיוט אחד שהחליט שהוא שונא מישהו אז הוא קם בלילה ורצח אותו.. עכשיו כבר נפסקו הרציחות כי כולם בערך שילמו את החוב אחד לשני.. לשאלה שלי.. האם גם אצלכם בקבוצה אתם נוהגים לרצוח אחד את השני? חוץ מזה זה קטע ממש כיף הלרצוח ולא להירצח אני ועוד אחד היחידים שיצאנו מזה בלי מוות.. ורצחנו את כולם עד שהם הבינו שהקסמה לא תעבוד.. :)

רק במסגרת העלילה

אם מדובר בעלילה בה הדמויות עובדות זו כנגד זו, אז זה לגיטימי. סיטואציות כמו Fragging* נפוצות בין חיילים שאינם מחבבים זה את זה, ובמשחק בסגנון סדרת הכלא "אוז", סכינאות ותככים בין הדמויות הן עניין שבשגרה. אבל אם זה "סתם לרצוח אחד את השני בלי הפסקה"? ראבאק, תקליק על הכרטיסים של חצי מהכותבים כאן ותראה את הגילאים - עברנו את גיל 10 כבר מזמן.

ומה זה Fragging

מקורה של המילה במלחמת העולם השנייה כנראה, והיא נובעת כנראה מהשם האנגלי לרימון רסס - Fragmentation Grenade, וכוונתה - לזרוק למישהו לא-פופולרי רימון לשוחה כדי לחסל אותו במה שיראה כפעולת אוייב. מאוחר יותר הפעולה תיארה גם ירי בגבו של מפקד מעצבן בזמן הסתערות, וכיום היא משמש בעיקר לתיאור רציחתם של מפקדים בידי חייליהם במה שאמור להיראות כמו תאונה או אש אויב. מקרה מפורסם של Fragging התרחש בשנות השבעים בצה"ל, כאשר חייל מילכד רימון באפוד של מפקד המחלקה, ורצחו נפש.

ננסק

New member
סלח לי, אבל המשחק שלכם נשמע לי

כמו שטות גמורה. אני לא מאמין שמישהו כאן יעזור לך לפתור את הצרה המטופשת שבה אתם נמצאים, כי כל הנחות היסוד של המשחק שלכם הן טיפשיות. אבל אם אתה רוצה שנראה לך איך לשחק *יותר טוב*, ו*יותר בכיף*, רק תגיד.

לא התבלבלנו?

זה לא *אני* שאמור לעשות את "השוטר הרע", ו*אתה* את "השוטר הטוב"? אין כבר סדר בעולם...

למעלה