שאלה בקשר לרכבים

שאלה בקשר לרכבים

כמה סוגי אמבולנסים יש ומה הסוגים שלהם אתם יכולים לארגן לי תמונות שלהם? על מנת שאני יבין על מה אתם מדברים בתודה רועי

E M S

New member
נט"ן/אט"ן

נט"ן = ניידת טיפול נמרץ כמעט מיון על גלגלים כוללת רופא פאראמדיק חובש ומתנדב אט"ן = אמבולנס טיפול נמרץ פאראמדיק חובש ושני מתנדבים אותו ציוד כמו בנט"ן רק עם פחות פרוצדורות טיפול

E M S

New member
תאר"ן

תחנת אירוע רב נפגעים פשוטו כמשמעו אמובלנס "מחסן ציוד"

orend123

New member
חפ"ק

חפ"ק מד"א בד"כ מאוחד עם התער"ן. כשיש אר"ן יוצאים שניהם (ברוב התחנות אותו רכב), אל החפ"ק עולה מוקדן (קצמ"ש בד"כ) והוא אמור לנהל את הצוותים באירוע. בתוך החפ"ק ישנם בד"כ מספר מכשירי קשר, מספר דיבוריות לפלאפונים של מד"א ויומן מנהל אירוע (שמחליף את המחשב). בגלל שבתל-אביב החפ"ק הוא רכב נפרד, ועוד קיוב, יש שם הרבה יותר מקום בשביל להכניס ציוד נוסף לעוד אנשים. שלא כמו שבתער"ן החפק הוא כמה ס"מ. מצרף תמונה של תאר"ן-חפ"ק איזור כרמל (כפי שאתם רואים עדיין לא שינו את הע' והא'). אם תסתכל טוב טוב בפנים יש מין ריבוע חלון, מהדלפק של הקצמ"ש שיוכל להסתכל החוצה.

תער"ן=תאר"ן

השנה, לפי המלצת מנהל איזור ירקון, אם אני זוכר נכון, שונה השם מתער"ן-תחנת עזרה ראשנה ניידת, אל תאר"ן- תחנת אירוע רב נפגעים. פשוט עוד לא שינו בתחנות את השילוט... אורן.

MoonShield

New member
אזור ירקון?

אני באזור ירקון ואצלנו כתוב תער"ן... בכל מקרה, המשמעות זהה.

ברור....אבל

תמיד בא אבל, בכל תחנה יש קריטריונים אחרים לעלייה על הנט"ן. בחלק מהתחנות צריך קורס תער"ן(תאר"ן),בחלק לפחות שנה התנדבות וחלק מספיק רק השתלמות ע"י פאראמדיק.יש תחנות שדורשות את הכל ולכן צריך לברר אצל האחראי מתנדבים.

למעלה