שאלה בקשר לקעקועים..

keren201

New member
אני שמחה שיש אנשים שאוהבים אתזה

ויש אנשים שנורא מתנגדים לזה...:( כמו הוררים שלי....

michal18

New member
אחלה דבר

דרך נחמדה לקשט אתעצמךולהעביר מסר לעולם... חיכיתיחצי שנה עד שסוףסוף עשיתי את הקעקוע שלי...הורי התנגדו כמובן... אבל אני ילדה גדולה... יש מקום משגע לקעקוע- על הרגל, בקו של וי כזה... עםפרחים.. נראה לי שאני אעשה גםכזה. כרגע יש רק על הכתף...

Vilia©

New member
אני מאוד אוהבת!

כבר מכיתה ח´ אני רוצה נורא לעשות קעקוע אבל ההורים שלי לא מוכנים שאני יעשה בשום אופן! ובתור אחת שאוהבת אומנות זה גם נורא מתאים לאופי שלי, אפילו אמא שדליחושבת ככה... אבל מה לעשות, אולי אחרי שאני יקבל את התעודת זהות שלי אני אוכל לעשות

V I Princess

New member
אני ממש אוהבת

יש לי קעקוע של נוצה על התחת ואני רוצה בקרוב עוד אחד

keren201

New member
:) יש לי גם קעקוע ,בגב התחתון

יש לי טרייבל בגב התחתון, בעצם שננים,את הראשון(הטרייבל)עשיתי לפני שנתיים, ואת השני(השמש מסביב)עשיתי לפני חודשיים וקצת.. ואל תשאלו מה היה כשאמא שלי גילתה... היא ממש נגד קעקועים ופירסינגים... לפני 3 שנים שכנעתי אותה כדי שאני אעשה בתבור ורציתי בלשון,היא לא הסכימה...אבל עשיתי בכל זאת... בתבור כבר אין לי,הורדתי בלשון,יש עדיין, קיצר כשהיא גילתה,וזה היה מקרי,הקבלה נפלה לי מהתעודת זהות..:( היא כמעט קיבלה התקף...ועד היום היא לא בעד הקעקוע שלי.. אבל אבא שלי נורא אהב אותו... ככה שעכשיו הכל בסדר... למי שיש קעקוע,איפה עשיתן אותו..? אני למשל עשיתי במורנו..בתחנה המרכזית בת"א

michal18

New member
הכי מומלץ

ככה לפחות אמרו לי: דרגון טאטו בשינקין... המקעקעשם נקרא מוטי גל והוא נחשב לקליבר בתחומו. אני אמנם חיפאית אבל זה היה שווה נסיעה

keren201

New member
אמממ...לא יודעת...

גם מורנו נחשב לאחד הגדולים.... יש לו סניפים בכל הארץ... מכירים את יואב (הצל)? הוא גם עשה אצל מורנו את הקעקועים,ואנשים כמו מירי בוהדנה ואייל גולן, וגם דנה דבורין.... בעצם יואב היה זה שהמליץ לי.... :)

קנגורית

New member
את מכירה את ה"צל" !!!???

וואו אני כל כך אוהבת איך שהוא עושה את הראפ!!! הסגנון שלו מחוספס כזה וסקסי לאללה!!

keren201

New member
חחח....כן..:)

אמממ....האמת שהוא בסדר... אבל אני מעדיפה את קובי(סאבלימינל) יש לו קול יותר רך,ויותר חמוד.... שוב כל אחד והטעם שלו :) אבל יואב בסיידר

keren201

New member
באמת?איזה?

חחח...עצה ממני... אל תעשי קעקוע על עצם בולטת!! זה כלכך כואב!אלוהים! היתחרפנתי מכאבים!!!!

אוקי תודה על העצה...

כי הייתי רוצה לעשות משהו גדול ויפה בכרסול.. אבל אם את אומרת שלא כדאי לעשות על עצם בולטת אז כנראה שאני אבחר מקום אחר לעשות קעקוע.. לא בא לי למות מכאבים... ואני עדיין לא סגורה על מה שאני רוצה לעשות... יש כל כך הרבה דברים יפים..

keren201

New member
נכון,ותחשבי טוב לפני שאת עושה :)

לפי דעתי את לא צריכה לעשות קעקוע גדול, גם זה כואב וגם במשך השנים זה יכול להימאס לך... תבחרי משהו קטן ויפה... יש הרבה דברים כאלה :) ממש חמודים :) good luck

old fairy

New member
ורצוי במקום שלא תתקלי בו כל הזמן

כמו למשל בכתף מאחורה או על הישבן או אולי אפילו על הירך מאחורה או על השוק אבל באמת תחשבי היטב לפני שאת עושה כי להוריד אותם זו פרוצדורה לא נעימה... וכמובן תלכי למקעקע מוכר ותבדקי איך הוא עושה את הקעקועים אם הוא משתמש בכלים סניטאריים סטרילים או שלא ולוודא שהוא מלחיף מחטים בין לקוח ללקוח, שהוא עובד עם כפפות ומחליף אותן עם כל לקוח, שהוא מחטא את המכשיר לפני שהוא מניח אותו בצבע ועלייך/ על הלקוח, ושהוא באמת יודע לצייר... בהצלחה מותק ואם את צריכה מקעקעת כזו יש לי רק תבקשי ואני אשיג לך את המספר שלה... חולה עלייך עדי

למעלה