שאלה בקשר לקסדות

שאלה בקשר לקסדות

איפה כתוב עם איזה סוג קסדות מותר לנסוע? מותר לנסוע עם קסדה של אופניים? קסדה של צבא? תשובות??? תודה...

nirbo

New member
לא כתוב בשום מקום.

עקרונית, אם החיים שלך חשובים לך אתה תרכב עם קסדה שמיועדת לאופנוע. אם בנוסף על כך גם הלסת התחתונה שלך חשובה לך - אתה תרכב עם קסדה מלאה וסגורה.

יש לי בכללי אחלה קסדה

אבל כשאני רוצה להרכיב מישהו אז אין לי מה לעשות אני מאלתר

nirbo

New member
הבנתי...

זה מישהו אחר שמסתכן בחייו אז מה זה משנה, כן? תכנס ליד 2, או בשרשור מכירות כאן ביום חמישי ותקנה קסדה סגורה משומשת.

kangal

New member
אתה תימני אמיתי../images/Emo35.gif אז מה הבעיה../images/Emo35.gif

פשפש אצל אמא/סבתא במטבח,השאל סיר ג'חנון , רצוי משומש,
הדבק בעזרת נייר דבק או דבק פלסטיק (פלסטיק יותר טוב,רצוי עם ציור של הבראץ וסימון SNELL) שתי חתיכות של וולקרו (סקוץ' לאלו שאינם בקיאים),
תרשום מקדימה עם טוש SHOEI,רצוי עם שגיאות למשל SHOEI, רגע S H O E I (
לא מצליח לי
),לא משנה,הבנת את הפואנטה.
אם מדובר על רכיבות בודדות, אפילו אין צורך לשים קרטון ביצים בתוך הסיר לפני שה SHOEI עולה על הראש,מספיק עודף המרגרינה שלעולם אי אפשר לנקות אותו.
צא לרכיבה,אל תשכח מעיל כי
שם בחוץ.
מאותת לך שוטר.
תנסה לברוח-
מאוחר מדי.
תעצור ליד השוטר.
תוריד רגלית.
השוטר צורח.
הורדת לו את הרגלית על הרגל.
שוטר מבקש רשיונות ושואל מה פשר הקסדה.
אמור בתמימות "אחי,זה הליין החדש מייד אין צ'יינה של שועי-אורגינל-ורטיגו-אייר-באבלס-פרוטקשיין, הבאתי אותה ב 250 דולצ'ים באיבייביי" תוך כדי משחק קל בוולקרו (סקוץ') והנהון מבין.
השוטר יתמלא פליאה ויבקש ממך את כתובת האתר כי הקסדה מגניבה בגימור מט-אלומיניום-מעוך-קצת-שרוף-מעודף- שימוש-וגירוז-קל-של-מרגרינה-בקצוות-עם-חוט-מחובר-בוולקרו (סקוץ
) מכיוון שלדוד של אח של אישתו של שכן שלו יש בנדיט 458 רוצחתתתטטט בצבע כחול-ישר-לים-חבל-על-הדגים לא אוכלת דלק ולא שותה שמן, משפילה כל ליברטי בחניון סגור או סקאיי בחניון חצי מקורה ובדיוק הוא התרסק ב 286 קמ"ש-אמיתי על הפי.פי.אס- בצובה (לא קרה לו כלום ממש נס
) אחרי שנתן בראש לסקודה פייבוריט בלי מנוע בירידה ברוורס והלכה לו קסדת ההוראי שלו.
הנהן בהבנה ושבח את קסדות ההוראי,כמו כן שבח את הבנדיט-כי הרי היא רוצחתתתתת,קרא קריאת בוז לסקודה,סתם כי מגיעה לה. תן לשוטר את הכתובת הבאה: וואוואוויווהדוטקוםוואטדהפאק.
הפרד לשלום תוך ניפנוף מימין לשמאל (חלילה לא ההפך
).
רכוס את הוולקרו (סקוץ'
כמה פעמים,נו
) חזרה.
הנע את האופנוע.
התעלם באלגנטיות מהשוטר שנחנק מעננת האגזוז הפתוח-סמי-ויב-רטור-יושימוטומורסה שהבאת מבייביי ב0.20 סנט וחדווה שחררה אותו תמורה ח"י שקלים וסיר ג'חנון.
רכב כדקה ורבע ורק אז תנגב את הזיעה מהמצח
תגיע הביתה ותבדוק את הקישור.תראה כמה הוא רלוונטי לכמה אנשים שאתה מכיר. ממש לא צריכה להיות לך בעיה. טיול בפארק.
כמובן שיש להתייחס להודעה זו ב
גדול...

kangal

New member
../images/Emo45.gif על ה../images/Emo72.gif

בפעם הבאה שאני בדרום ה"רחוק". אגב,קראתי את זה שוב ופשוט נקרעתי עוד פעם

yarivos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיעולה !

שחרול118

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif הרגע נכנסתי הביתה...

עשית לי את הערב יא קנגל

למעלה