שאלה בקשר לקליטה

makabi

New member
שאלה בקשר לקליטה

האם אפשר לקלוט בצלחת 1.20 גם את הוט-בירד וגם את 7E בעת ובעונה אחת?? תודה!

makabi

New member
חברים זה חשוב....

מה עם תשובה בשבילי? לא קולטים אתכם פה...

BlackAdder1976

New member
תשובה

ניראה לי שניתן לקלוט,אבל לא בטוח ב100% המיקום של ה-7 מזרח הופך להיות מיקום חם לחובבי הכדורגל
גם ליגה ספרדית וגם ליגה איטלקית ועוד FTA !!! כל הכבוד לערוצים הטורקים. יש לציין שה SR של הערוץ הטורקי sky הוא מאוד נמוך רק 2500 לא בטוח שכל המקלטים יקלטו את זה....

makabi

New member
בהמשך לזה...

מספר שאלות ברשותך: 1-יצא לך לראות במו עיניך שידור ישיר של הליגה האיטלקית FTA? 2-איך אני יכול לדעת עם הממיר שלי יקלוט את ה-SR של הערוץ הטורקי הזה? יש לי מקלט אקוסטאר AD-3000IP ! תודה מראש על התשובות!

makabi

New member
הערוץ הטורקי

SKY TURK משדר גם בתדר11658 בחבילת דיגיטורק וה-SR שם הוא 30000.הקליטה בתדר זה תהיה יותר טובה אם ככה?

BlackAdder1976

New member
תשובות

אכן בדקתי וזה משודר גם בתדר שנתת,זה אומר שלא יהיו בעיות לקלוט את הערוץ עם כל מקלט דיגיטלי,אבל בכל מקרה אני מאמין שהמקלט שלך יכול לקלוט גם SR נמוך. אני כן ראיתי משחק משודר שם(לא כל המשחק כי אני לא סובל כדורגל איטלקי
),זה היה התדר עם ה SR הנמוך,ואני מניח שזה אותו דבר גם התדר שאתה הבאת.

makabi

New member
דרך אגב...

כמה צלחות יש לך על הגג? יש לי גג רעפים וזה קצת מסובך למלא אותו בצלחות! גם ככה יש לנו YES למרות שהצלחת שלהם קטנה...

makabi

New member
אולי במקום...

לנסות לקלוט את שני הלווינים,13E ו-7E עם אותה הצלחת כדאי כבר להרכיב מנוע? מה עדיף מבחינת המחיר ומבחינת סיכויי הקליטה? תודה?

הלווין

New member
עדיף מנוע זרוע אם יש לך קצת כסף.

יש אומרים שככל שהסימבול יותר גבוה הוא ניקלט יותר טוב וגם ככל שמשדרים על תדר עם סימבול יותר גבוה התשלום על השכרת המשיב יותר יקר אבל זה רק שמועות.

makabi

New member
בקשר למנוע..

סדר גודל של כמה כסף אני צריך להשקיע בזה,פחות או יותר? כמה לווינים אני אוכל לקלוט עם מנוע בצלחת 1.20? תודה!

IttaiM

New member
באיזה שפה משודרים המשחקים?

האם משודר הפסקול המקורי (בשידורים מאיטליה וספרד) או שהמשחקים משודרים בטורקית?

makabi

New member
כמו שאני מכיר שידורים מטורקיה

אז הם אוהבים לדבר על רקע המשחק כך שרוב הסיכוי שנשמע טורקית..

למעלה