שאלה בקשר לקייצות

sivanushit

New member
שאלה בקשר לקייצות

האם אני בוחר באיזה קייצת אהיה? האם אני גם קובע את התוכן והסדר יום? האם זה כולל שינה וכלכלה מלאה, לנו, אלה שמעבירים את הקייצת, ואם לא אז מה אנחנו צריכים לממן ואיפה אנו לנים בלילה? וכמובן האם מישהו מפה גם משתתף באחת הקייצות? זהו נראה לי
! לילה טוב!

אתה לא בוחר..

אתה אומר מה נוח לך ועם מי... אחרי זה מישהו מצוות הפועל שאחראי על הקייצות משבץ את כולם לקייצות וומנסה להתחשב ברצונות.. את סדר היום של הקייצת אתה מקבל מהקומונרים של הקן שבו אתה מעביר את הקייצת.. התפקיד העיקרי שלך זה להדריך וסתם להיות עם שאר החברה שבקייצת שלך ברור שזה כוךך שינה ואוכל ומקלחת והכל... אבל בשביל שיהיה לכם אוכל אתם גם צריכים לגייס כסף לזה... אני הייתי שנה שעברה יופם טוב

זה תלוי איפה הם עושים את הקייצת

לרוב הם פשוט גרים בקומוונה של השמוצ ושם הם מתקלחים והכל...

זה נכון...

אבל למי שייהה בג'סי יש 2 אפשרויות.. או להתקלח בברכה הממש קרובה לבנג'י שנותת למדריכים להתרחץ שם במקלחות.. או ללכת לחולונים שאיתכם בקייצת הבייתה ולהתקלח שם

אבל זה לא נעים... וחוץ מזה..... מה

עושים בשאר היום??? הן פעיל בזמן הזה.... וחוץ מזה הבית שלי קרוב שאני יכולה לחזור כמעט כל יוםפ הביתה להתקלח ולחזור זה נסיעה שדל 10 דקות

לא באמת...

מניסיון של שנה שעברה.... וכן את יכולה ללכת להתקלח בבית כי הרי את גרה קרוב בשאר היום נחים.. ואז יש פעילויות לגיבוש הצוות ומכינים דברים ליום שאחרי ומסכמים את היום שהייה ועוד מלא דברים

נראה לי,

שהם באמת ישנים בקומונה והכל. אבל הקומונריות שלנו מנסות להשיג דירה בשלומי של איזה גרעין [מעפן ביותר אני חייבת לציין] שהיה פעם ועזב וזזאת דירה ענקית. יש סיכוי שהן ישיגו אותה כי ראש המועצה מת עלינו [הוא תרם לנו בשיחה של חצי דקה בערך 2500 שקל]. אז הן ישנו שם עם הי"אניקים. ולא יצטרכו לקום בשעות שאני לא ידעתי שקיימות בבוקר.

למעלה