שאלה בקשר לצריפין..

מצב
הנושא נעול.
שאלה בקשר לצריפין..

שאלה בקשר לצריפין..
איך אני מגיעה מתחנת רכבת בראשון לציון לצריפין-שער ראשון? זה למחר... אז אני ממש זקוקה לעזרה... תודה...

alondr

New member
קודם כל השאלה החשובה

שאלה בקשר לצריפין..
איך אני מגיעה מתחנת רכבת בראשון לציון לצריפין-שער ראשון? זה למחר... אז אני ממש זקוקה לעזרה... תודה...
קודם כל השאלה החשובה
מהיכן בארץ את צריכה להגיע לצריפין... כי אם את מגיעה מחוץ לראשון הרכבת לראשונים לא מומלצת כלל...

IסושיI

New member
אם את בכל זאת רוצה לרדת

אני מגיעה מאזור ב"ש
למה הרכבת לראשונים לא ממולצת? איך כן כדאי לי לנסוע?
אם את בכל זאת רוצה לרדת
בראשונים ולנגיע משם לצריפין דרך שער ראשון קחי את קו 11 יש קישור עם הזמנים של הקוופירוט של איך הוא נוסע

alondr

New member
כי את מבזבזת הרבה זמן

אני מגיעה מאזור ב"ש
למה הרכבת לראשונים לא ממולצת? איך כן כדאי לי לנסוע?
כי את מבזבזת הרבה זמן
לרדת בלוד לחכות לרכבת לראשונים ומשם אוטובוס לצריפין זה כמעט פי 2 זמן הכי מהר כמו שאמרו לך לקחת 461 לשער יפו ומשם את הפנימי לתוך צריפין אני מניח שאת צריכה להגיע לבה"ד 6/11 /16 /10 או חס וחלילה לכלא 400 :)

urilei

New member
מאוד מאוד לא מומלץ

שאלה בקשר לצריפין..
מאוד מאוד לא מומלץ
לנסוע מבאר שבע לראשונים ברכבת חוסר התיאום בין שני הקווים מאוד רציני ויש כ-30 המתנה בממוצע (בשני הכיוונים אגב) מה כן אפשר לעשות? קו 371 מבאר שבע עובר בראשון, רדי בתחנה מרכזית ישנה של ראשון ומשם קו 14 20 או 11 שימי לב שאת לא עולה לכיוון ההפוך (פשוט לשאול את הנהב) או מה שאמרו לך לגבי לוד ולשער ראשון תגיעי עם קו 6 הפנימי (קו מעצבן אבל עדיין עדיף מלחכות 30 דקות בלוד) את הדרך מלוד לצריפין תוכלי להיעזר בעוד כ-400-500 חיילים שבוודאי יעשו אותה איתך

מצב
הנושא נעול.
למעלה