שאלה בקשר לצפון

שאלה בקשר לצפון

אני צריך לנסוע למג'דל כרום שבאיזור כרמיאל למי שלא מכיר השאלה שלי האם כל האיזור שמעכו ועד לצומת עמיעד אסור לתנועה? האם יש מצב שכוחות הבטחון לא יאפשרו לי נסיעה במרחב הזה? ובבקשה רק תשובה ברורה וממי שיודע בוודאות אני לא צריך לחיות בנדמה לי לנד

ועוד משהו...

מישהו שמע ביממה האחרונה מלירן אקספרס או מצולי25??? את אור אחיו ראיתי בבלוגים בשישי בלילה אבל את לירן מאז התחלת המתקפה לא ראיתי

וצולי25??? מישהו שמע ממנה?

צ'ולייייייייייייייי מאמי אם את רואה את ההודעה תגיבי או תני סימן שהכל בסדר איתך

צולי25

New member
אורן מאמי כנס!!!

אני בסדר נשמה תודה שאתה שואל אני נימצאת מיום שישי בכפר יונה באזור נתניה הכל בסדר אצלי מחר יתכן אני חוזרת לצפון בלינ נדר בכל זאת תודה ששאלת מאמי נשיקות חולה עליך

קשור לשאלה שלך

לא בטוח שיש שם אני אומר לך כי אני משרת ליד ומשבוע שעבר ביום רביעי היה אפשר לנסוע שם אבל עקב המצב שהיה ביום שבת אני לא יודע להגיד לך אח שלי שאני ילך היום לבסיס אני יוכל להגיד לך תחיתקשר אליי 0546322059

מיכאל תהיה לי בריא

טוב שלא תלית שלט פירסומת ענק על אמצע איילון עם הפון שלך
חחחחחחחחחחחחחחחח תודה כפרע אני יברר בכלל אם אני צריך להגיע לשם היום ובמידה וכן אני יהיה איתך בקשר

למרטיני

חחחחחחחחחחחחחחח לא אכפת לי מי שרוצה להתקשר אתה חושב שזה מעניין אותי??? בקיצור אני צריך לדר איתך דחוף אז מתי שאתה רואה את זה תרים פון אתה יודע אותו

dorit89

New member
אורן כנס מאמי...

אני גרה ליד מג'דל כרום בכרמיאל קיצר יתנו לך להכנס חופשי לאזור.. כולם נוסעים חופשי.. ככה שאין לך בעיה להגיע או משהו...

למעלה