שאלה בקשר לפרק 1.06

שאלה בקשר לפרק 1.06

גם בפעם השניה שצפיתי בו לא הבנתי: ג'ון הגיע ל"כדור הארץ" הדימיוני וארין, רייג'ל ודארגו באו אחריו? ומה עם זאן, היא לא באה? לא הראו אותה שם. ובכלל, כל העולם היה בדימיון של ג'ון, וזה שרייג'ל מת גם היה בדמיון כי עובדה שרייג'ל חי, אבל מה עם ארין? ארין הרי הסתובבה איתו בעולם הזה, זו היתה ארין האמיתי או ארין דימיונית, כמו שרייג'ל המת דימיוני? שהוא הלך אח"כ ופגש את היצור החרקי הוא ראה את רייג'ל ואת דארגו והם היו בסדר בתאים כאלה, אבל ארין לא היתה באמת - זה אומר שארין האמיתית כן היתה עם ג'ון? הוא שכב עם ארין באמת? או שזה היה רק בדמיון שלו?
בבקשה

Broken Identity

New member
נראה לי שטעית במספר הפרק

אבל שטויות...עד כמה שידוע לי, הכל שם היה בדמיון שלו [אבל מכיוון שלא צפיתי בפרק הזה כמה חודשים אני לא בטוח...] בכל מקרה חכה לתשובות נוספות מאחרים...

וואלה, התכוונתי 1.16

אופס
ואני בת
פשוט נראה לי מוזר, כי רואים את ארין אומרת שצריכים ללכת אחריו - אז כנראה שהשאר באמת נסעו לכוכב ההוא אחריו - הוא הרי יכול לדמיין רק סצינות בהם הוא עצמו נמצא, מה שהאחרים עושים שהוא לא שם, זה כנראה אמיתי. ואם הם באמת באו ורייג'ל ודארגו היו בצאים האלה, כמו שרואים בפגישה עם החרק, וארין לא היתה אז אולי ארין האמיתית היתה איתו והם באמת שכבו. מצד שני, אולי לא. קיצור, מישהו הבין את זה?

dixie chick

New member
אז ככה

כל הדמויות שם, וכל מה שקרה להן, באמת קרה להן (ג'ון נסע לכדור הארץ, ארין עקבה אחריו וכן הלאה). מסתבר שעבדו עליהם (המטרה שלהם היתה לעבוד על ג'ון אבל הם עבדו על כולם), וזה לא היה באמת כדור הארץ אלא אשליה שהם יצרו מהמוח של ג'ון (ממה שהוא זוכר ויודע). אבל כל הדמויות באמת היו שם איתו, הן לא היו אשליה. הם לא הרגו את רייג'ל באמת, אלא גילו לו את הסוד באיזשהוא שלב, ולקחו אותו משם. במקומו הם שמו בובה של ה"גופה" שלו, כחלק מהמשחק (המבחן של ג'ון), כנ"ל דארגו. גם אני זוכרת שחשבתי בהתחלה שהחייזרים המציאו את הצוות כחלק מהאשליה (את ארין, דארגו וכ'), עד שבאיזה פרק ממש מאוחר, ארין מתייחסת למה שעבר עליהם בכדור הארץ ביחד, ורק אז הבנתי שהיא באמת היתה שם.

למעלה