שאלה בקשר לפרק ה 200 ! יש שם קטע שמראים פרק ישן שג'ק הופך להיות לבלתי נראה איזה פרק זה ??
D Desperado2005 New member 23/8/06 #1 שאלה בקשר לפרק ה 200 ! יש שם קטע שמראים פרק ישן שג'ק הופך להיות לבלתי נראה איזה פרק זה ??
T tigery New member 24/8/06 #4 נראה לי הכל חדש לא אולי אחד או שניי הרג אותי הפורלינג שהם פרוותיים כאלה כמו דובי קואלה. הכי מצחיק פרק הבא רואים שהם חלקים כמו תחת של תינוק.
נראה לי הכל חדש לא אולי אחד או שניי הרג אותי הפורלינג שהם פרוותיים כאלה כמו דובי קואלה. הכי מצחיק פרק הבא רואים שהם חלקים כמו תחת של תינוק.
S superdead New member 24/8/06 #5 תשובה מדויקת יותר כל קטעים שהם מראים ואתם לא מזהים זה לא פרקים אמיתים זה רעיונות שהם מעלים ל"סרט" שהם רוצים להכין בתוך הפרק
תשובה מדויקת יותר כל קטעים שהם מראים ואתם לא מזהים זה לא פרקים אמיתים זה רעיונות שהם מעלים ל"סרט" שהם רוצים להכין בתוך הפרק
S skipp New member 25/8/06 #6 כן אבל הקטע עם אוניל הנעלם היה קטע שסאם אמרה שקרה כבר בעבר, אחריי שמרטין סיפר להם שהשחקן הראשי פרש ושאל אותם מה הוא יכול לעשות בעניין אז סאם סיפרה לו על מה שהיה כאילו פעם
כן אבל הקטע עם אוניל הנעלם היה קטע שסאם אמרה שקרה כבר בעבר, אחריי שמרטין סיפר להם שהשחקן הראשי פרש ושאל אותם מה הוא יכול לעשות בעניין אז סאם סיפרה לו על מה שהיה כאילו פעם