שאלה בקשר לפרופיל

see1990

New member
שאלה בקשר לפרופיל

שלום, יש לי פרופי לקרבי, עכשיו אני לומד במגמה טכנולוגית שזה 10 יח"ל מחשבים ו5 פיזיקה. רציתי לשאול אם כאשר יש לי פרופיל קרבי ויש לי גם הרבה אחים, זה מקטין את הסיכוי שלי להתקבל לתפקיד טכנולוגי כמו לממר"מ או טלפיות או מודעין?? למשל נגיד שהיה לי פרופיל 64 זה היה עדייף ? וכייצד אפשר להוריד פרופיל והאם זה עוד אפשר??י כי הצו הראשון היה לי לפני כחצי שנה... באמת תודה לכל מי שיוכל לעזור :] חיים

thebestdw

New member
עונה חלקית

לממר"מ אתה לא יכול להגיע עם פרופיל קרבי, אלא אם תעשה יג יד. (יש לי חבר שעושה עכשיו יג יד כי הוא רוצה ממר"מ ויש לו 72). בקשר לתלפיות ומודיעין אני לא יכול לעזור לך.. אני לא כל כך מבין בהם. בקשר ללהוריד פרופיל אני לא יעזור לך מסיבה מאוד פשוטה שאני לא אוהב את כל הקטע של הורדת פרופיל.. אז אני מצטער, אבל אני לא יעזור גם בזה.

see1990

New member
אגב

לא נותנים לי את האפשרות ליג', יד' ניראה לי בגלל שאני לא ניגש לפסיכומטרי... או שאני אוכל לקבל אפשרות כזאת בהמשך השנה?? (אני בתחילת יב' ספטמבר 90...) הבנתי שלעתודה זה מחייב לעשות פסיכומטרי

thebestdw

New member
אני חושב שאתה תחוייב לעשות פסיכו' בשביל

יג יד. אני יודע שחבר שלי עשה.

see1990

New member
אוקיי תודה חלקית P:

אם כן, יש כאן בכל זאת מישהו שיוכל לעזור לי כיצד מורידים פרופיל והאם זה צריך להיות מהר?

Drorrrrrr

New member
אני מניח ש

אם אתה כותב טלפיות ולא תלפיות, רוב הסיכויים שתסיים בגולני :)

see1990

New member
אוקיי צודק, באמת טעות שלי X: אבל

עדיין זאת מילה לא כל כך נפוצה... וגם כאן זה רק שם של מסלול אז קורה X: הממ וגם אני לא רוצה להיות בגולני את האמת אני ממש מעדיף להיות בתחום טכנולוגי כמו תלפיות,ממר"מ, מודיעין, ולדעתי לא ממש צריך קישורי שפה כל כך לתחומים הנ"ל. (לדעתי כן ^^) תודה על התיקון בכל זאת =]

Drorrrrrr

New member
כעקרון,

אם אתה מתמיין למסלולים האלה [תלפיות, לדוגמה], אני חושב שלמרות פרופיל גבוה, אתה יכול להשתבץ לשם, כי מבקשים שם נתונים מאוד גבוהים. אם אתה לא מתמיין, אתה יכול לבקש להתמיין [לא שזה יעזור, כן?].

Blase

New member
שאלה גם בנושא

לא הבנתי אז אם נגיד יש לי פרופיל בין 90-80 ואני רוצה להיות בממר"מ אני יכול להיות? ועדיף שיהיה לי פרופיל נמוך(64 -70)מאשר 90-82 כדי להתקבל לממר"מ?

thebestdw

New member
אתה מתבלבל

אין פרופיל 70,90,ו80. יש פרופיל לא קרבי :64 ומטה. ויש פרופיל קרבי:72,82,97. בשביל ממר"מ לא משנה מה הפרופיל שלך כל עוד הוא פרופיל קרבי, זה לא משנה להם אם הוא 72 או 97.

למעלה