שאלה בקשר לפלאשפרו

שאלה בקשר לפלאשפרו

שלום, התקנתי את הפלאשפרו עכשיו ודבר ראשון שעשיתי היה להעביר לפלאש את העברית. עכשיו מופיעים לי שני אייקונים (צלמיות בעברית) של העברית והעברית נמצאת (עפ"י התוכנה) הן בפלאש והן בראם. זה נראה לכם בסדר? או שאני צריך להסיר את העברית מהראם? תודה, אנוכי הסמור

עדכון קצר:

לא ניתן למחוק את העברית מהראם כי היא מוגנת (כך אומרת תוכנת הפלאשפרו)... רעיונות? תודה, אנוכי הסמור.

jack daniels

New member
תבטל את העברית

תיכנ לתוכנת העברית, תעביר ל"Disable", ואז תוכל למחוק את התוכנה. מחק את התוכנה מהראם, ותחזור ותפעיל את העברית

תודה רבה

תודה על מהירות התגובה והעצה היעילה - הפתרון עבד. אפשר לשאול אותך עוד שאלה? תודה, אנוכי הסמור.

jack daniels

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

ולא רק אותי... יש פה המון אנשים נחמדים, ששמחים לעזור ולהיעזר. לשם כך נוצר הפורום, לא?

OK - עוד שאלה בקשר לפלאשפרו

יש לי כמובן את Datebk3 ו- Address הן בעברית והן באנגלית. כרגע העברתי את גרסאות העברית לפלאש - הבעיה שאיני מצליח למחוק את גרסאות העברית ואני מעוניין לפנות מקום ע"י מחיקתם. כל נסיון מחיקה מבשר לי על המצאות גרסאות האנגלית ברום ושאי אפשר למחוק. רעיונות? תודה מראש, אנוכי הסמור.

jack daniels

New member
שאלה יפה...

זה קרה למישהו מהצוות שלי... הפתרון שלו היה גיבוי מלא של הפאלם, הארד ריסט, והחזרת הגיבוי ללא הקבצים הנ"ל. (שאני לא התקנתי מלכתחילה...) לא מצאתי שום דרך אחרת להיפטר מהם "בנחמדות", אבל הייתי מנסה מחיקה באמצעות תוכנה בסגנון BeamPro, או BeamWare. לפעמים הן מאפשרות מחיקה של קבצים "מציקים". מצטער שאין לי הצעה יותר טובה, אולי מישהו אחר בפורום יוכל לעזור...

pvman

New member
זהירות מונעת אסון...

יש לי החשש שאתה רוצה למחוק את תוכניות היומן וספר הטלפונים המקוריות של הפאלם. אם אכן זו כוונתך, אינני יודע אם ניתן בכלל לעשות זאת, אבל מה שבטוח זה שאסור לעשות שאת. גם DateBK3 וגם ספר הטלפונים בעברית הם כמו Skin של התוכניות המקוריות. אם תצליח למחוק את תוכניות הפאלם המקוריות - אתה עשוי לגלות ששתי התוכניות החלופיות לא יעבדו לך.

אני אמנע מכך, תודה על האזהרה

המלצות מיוחדות מה כדאי לעשות עם הפלאשפרו? אנוכי הסמור.

אתה מכיר איזשהן בעיות נפוצות ?

והאם אני צריך גם את פלאשפרו וגם את פלאש setup? אנוכי הסמור.

jack daniels

New member
למה להיות שלילי? ../images/Emo8.gif

למה להתחיל עם בעיות? התוכנה עובדת מצויין... עכשיו, ברצינות - עלו פה בפורום תלונות שביצוע "דיפראג" באמצעות התוכנה גורם לעיתים ל"היתקעות" הפאלם, ולאלץ אותך למחוק את התוכנות בפלאש. לא נתקלתי בבעיה, אבל לא הייתי מסתכן... בנוגע לקבצים - את הsetup אתה יכול למחוק, משמש רק לצורך ההפעלה הראשונית. את הפלאשפרו עצמו אתה צריך על הפאלם לצורך "ניוד" תוכנות בין הפלאש לראם. אם "פוצצת" את שטח האיחסון בשניהם, ואינך מתכוון להעביר תוכנות בין הפלאש לראם, אתה יכול למחוק גם את הקובץ הנ"ל. (להרוויח עוד מספר קיי בראם...) נ.ב. אני בכלל מעדיף את תוכנת ג´ק פלאש... (היא איפשרה לי להעביר את התוכנה של המינסטרל שלי לפלאש, מה שהפלאש פרו לא מאפשרת)

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif לפני זמן מה כתבו שבהתקנת.......

הפלאש פרו נמחק כל הפלאש והיה צורך לשחזר הכל תמיד זה כך? מה בדיוק נמחק שם? לי יש עברית של הראל והיא לא יושבת בפלאש כך שאם העברית אין לי בעיה ממה כן צריך לדאוג ? והאם אפשר למנוע מהפלאש להמחק? תודה מראש

jack daniels

New member
אם אני לא טועה

אתה מתבלבל עם תוכנת Jacksprat, שבמהלך הפעלתה היא מבצעת גיבוי של הפלאש למחשב, משום שהיא עלולה למחוק את הפלאש עקב בעייה בהתקנה. (התוכנה הנ"ל משמשת ב-505 לפינוי שפות מיותרות, וקבלת שטח פלאש פנוי גדול יותר). לא שמעתי \ נתקלתי בבעיה שתוכנת פלאשפרו פגעה בתוכנות הבסיסיות של הפאלם, שנמצאות בפלאש.

למעלה