שאלה בקשר לפירסינג

guy krul

New member
שאלה בקשר לפירסינג

היי אני מת כבר מכתה ה´ בערך לעשות עגיל בגבה (עכשיו אני בכתה ט´) ואני מנסה לשכנע את אמא שלי והיא לא מסכימה בשום אופן אתמול היה לי כסף ופשוט הודעתי לה שאני הולך לעשות והיא ממש השתוללה ואמרה שהיא עוזבת את הבית אם אני עושה וכו´... בקיצור אין לי בעיה לעשות כי יש מקומות שיעשו לי בלי האישור שלה אבל אני מה זה לא רוצה שהיא תשתגע או תברח מהבית או תעיף אותי. היא די משוגעת היא עוד יכולה לעשות משהו כזה מטורף.. בכל מיקרה עשיתי אתמול עגיל סמיילי (זה בתוך הפה בין החניכיים לשפה העליונה) ולא רואים את זה. אם הייתי שם שם עגיל גדול אז היו רואים את זה כל פעם שהייתי מחייך אבל זה קטן ולא יודע אני די אוהב את זה. ולא אמרתי לאמא שלי. ובכל זאת אני מת לעגיל בגבה אתם אולי בתור הורים יכולים לתת לי דרכים לשכנע את אמא שלי? בין הנימוקים שלה למה לא לעשות עגילים זה שמי שעושה פירסינג זה ילדים סוג ב´ מופרעים ומופקרים ולא מספיק שהשיער שלי סגול וכחול ושהציונים שלי לא משהו ושאני מעשן אז גם עגיל והיא לא יכולה לסבול את זה אז אמרתי לה שאני אשתפר בבית ספר ויפסיק לעשן והיא עדיין לא מסכימה כי היא אומרת שגם אם הייתי מושלם היא לא הייתה מסכימה ושלאף אחד מהילדים שלה אין לא היה ולא יהיה שום פירסינג.. תנו לי עצות להתמודד עם משוגעת כזאת

guy krul

New member
הורים אני יודע...

בתור הורים אמורים להיות לכם דעות על פירסינג שילדים שלכם עשו או רוצים לעשות ואיך הגבתם ואיך אפשר לשכנע אותכם וכו´..

yalyul

New member
להתחיל ללמוד ולהפסיק לעשן?

את כל זה אתה מוכן לעשות בשביל עגיל בגבה? והבעיה שלך שהמשוגעת תעשה משהו מטורף כמו לעזוב את הבית? אני באמת חושבת שאתה צריך עזרה ודחוף !!! סדר העדיפויות שלך מעוות לגמרי. מצד שני אתה יכול לעשות עגיל ב-ז´ ואת זה היא בטוח לא תראה וזה הרבה יותר נחשב מסתם עגיל בגבה שלכולם כבר יש... ככה המשוגעת לא תברח לך . ועכשיו ברצינות...קראת את מה שכתבת?

גליה12

New member
תקשיב- תקשיב טוב- היא אמאשלך

ומשוגעת או לא- היא צודקת אין מכוער מפירסינג בגבה- ועוד בצרוף שער כחול וירוק- אתה חושב שזה יפה? תגיד לי את האמת....

guy krul

New member
אוי אתם ההורים...

כן אני חושב שזה יפה ואני בסדר גמור ואני מבקש סגול וכחול אולי הילדים שלכם לא אוהבים כאלה דברים אבל אני כן וזה לא בשביל להראות משהו לאף אחד כי אם מישהו מכיר אותי יודע שאני לא כזה. ואני לא רוצה בז´... תודה על ההצעה... ובאמת.. אני ביקשתי אולי מהורים שלילדים שלהם יש פירסינג שיספרו לי איך שכנעו אותם או עצה איך אמא שלי יכולה להשתכנע.. לא ביקשתי הטפות את זה אני מקבל מספיק אז בבקשה תעזרו ואל תפריעו.. תודה

guy krul

New member
תגובה לזה..

מה זה את כל זה?? זה אמור להיות בראש סדר העדיפויות שלי לימודים ולעשן זה גם לא כזה בריא ואני מוכן להפסיק לעשות את זה בשביל עגיל בגבה..

yalyul

New member
יופי

כנראה שאתה מתחיל להבין.... אם היית תלמיד טוב בלי כחול ירוק לא מעשן יכול להיות שאמא שלך היתה מסכימה לעגיל בגבה. כל מה שכתבתי היה באירוניה ולא הצעות לביצוע. אם אתה רציני ואמא שלך חשובה "קצת" קודם תוכיח לה שאתה מסוגל לעמוד בהבטחה שלךואחר כך תבוא בבקשות לדברים שהיא לא מסכימה להם. ובנוגע להטפות...מה חשבת לעצמך כשכתבת על אמא שלך שהיא משוגעת, ונכנסת לפורום הורים למתבגרים? שמישהו ירחם עליך? כנראה שטעית בגדול!

חחחחחחח... אם זה לא היה עצוב הייתי

נופל מרוב צחוק. אתה מבקש מהחתול שישמור על השמנת... משהו כזה בערך. אתה בא לעדת חתולים זועמים ובוגרים ומנסה לשכנע אותם שהחתולה הבוגרת שלך משוגעת???? אתה השתגעת? כולם כאן יד אחת עם אמא שלך.. ואל תקרא לה משוגעת או שנתחרע עליך...

גלי®

New member
אתה לא יודע לתוך מה נפלת כאן ...

לבת שלי יש עגיל באף - וגם לי ... לבת שלי יש עגיל בקורקבן - וגם לי ... לבת שלי יש יותר מעגיל אחד בכל אוזן - וגם לי ... אבל : אם הבת שלי תעז לחורר את אזור הפה או הגבה , כל ה"נחמדות" והפתיחות שלי שלי תעלם ! יש דברים שאני מרשה לה , ויש כאלו שלא !!! מה שאומר שכשהיא תגיע לגיל שבו תהיה "עצמאית" ובלתי תלויה בי(וזה שונה ממשפחה למשפחה - כן ?), היא יכולה לעשות לברט ,סמיילי וגם ספטום(הסברים בפרטי לכל מי שלא הבין את המושגים) , לחבר אותם בשרשראות קולר של כלב , לעשות "מוהיקן" בצבעי מלחמה ולצאת לטייל ברחובות .... יום לפני הגיל הזה - לא !!! קאפיש ?!!! אגב : בפעם הבאה שתקרא לאמא שלך "משוגעת" , תנסה לזכור מאיפה באים דמי הכיס שלך ...

AYELET1

New member
"אוי אנחנו ההורים"

לא הבנתימה אתה רוצה מאיתנו לשכנע את המשוגעת שלך? אולי גם אנחנו כאלה- משוגעים?
ואגב,שמתם לב, נכנסים לכאן בני נוער, אחד מכנה את הוריו "עתיקים בטרוף" השני קובע שאמו משוגעת ואנו אמורים לסייע להם..ץ אנחנו בעצם בכלל גם משוגעים עתיקים בטרוף, לא?

למעלה