שאלה בקשר לפייר וול

PopPy

New member
שאלה בקשר לפייר וול

בוקר טוב לכולם עד כמה שניתן ביום כזה, יש לי מספר שאלות בקשר לפייר וול (Fire Wall) : - הבנתי שתפקיד התוכנה להגן על המחשב מפריצה. איך? - איפה משיגים פייר וול ואיך מתקינים אותו? - בתוכנות שונות לדוגמא בסקריפטים שונים של מירק אני מוצאת אפשרויות להפעלת פייר וול על הסקריפט עצמו - זה אפשרי עם כל תוכנת פייר וול? תודה מראש, אתי.

FZ

New member
Zone Alarm

תוכנת Fire wall מומלצת היא Zone Alarm התוכנה בחינם וזכתה לביקורות טובות

philips

New member
תשובה רצינית...

ובכן: FIREWALL בשמו החביב הינו קיר"אש" שיוצר חיץ בין 2 רשתות... במקרה שלך- המחשב שלך והאינטרנט...או הרשת הפנימית שלך והאינטרט. תקשורת נתונים במחשבים עוברת כחבילות של מידע בין מחשב למחשב.. תפקידו של ה FIREWALL הוא לעמוד בתווך ולחסום /לסנן מעבר של חבילות מידע אלו מרשת אחת לשניה.... ואת כמובן עפ"י קריטריונים שהגדרת לו מראש.. אם ברצונך לחסום קבלה של מידע מסויים מהאינטרנט , כל שעליך לעשות הוא להגיד לתוכנת /חומרת ה FIREWALL לסנן מידע זה והמידע לא יגיע אליך... מן הסתם ולכן גם FIREWALL מגן מפריצה.... חשוב לציין שזה שהתקנת FIREWALL לא מבטיח במאה אחוז שהנך מוגן ועליו לעיתים להשקיע מאמץ בהגדרתו ...אבל ככלל התקנת FIREWALL בסיסי במחשב אישי המחובר דרך הכבלים / ADSL תהיה מספיקה... לא כך לגבי ארגונים!!!!! בנוסף גם חשוב לדעת שהתקנת FIREWALL תדרוש משאבים מהמחשב ועלולה גם לפגום בדרגה זו או אחרת במהירות הגלישה..וגם לכך פתרונות מסויימים.. לשאלת המיליון דולר מה כדאי: ובכן הדבר תלוי בתקציב או ביכולת להשיג תוכנות פרוצות
----- דבר שאנחנו לא עושים כאן בפורום האקרים.. מוצרים מומלצים לבית.. NORTON PERSONAL FIREWALL , BLACK ICE DEFENDER , לא מומלצים - ZONE ALARM PRO מכיון שהוא מורכב לתפעול למשתמשים חדשים ובלתי ניתן להסרה בצורה טובה .. (אכלתי אותה עליו ..) לארגונים זוהי אופרה אחרת!! מקווה שעניתי.. נ.ב. אייני יודע כמה אתה מתמצא בסקריפטים של IRC , אבל עצתי לך היא שאם אינך מתמצא בהם....תתרחק מהם...

PopPy

New member
תודה, רבה, עזרת לי מאוד,

בקשר להערתך - אני מתמצאת די טוב בסקריפטים של מירק ושמעתי אודות סקריפטים "ממולכדים" ובתוכם טרויאנים ושאר "מתנות" למשתמש, אני עצמי חוששת שבעבר היה לי אחד כזה על המחשב שנמחק מיד כמובן, ומעכשיו אני מקפידה להשתמש רק בסקריפטים שרבים מכירים ומשתמשים, ובעיקר סומכת על הנורטון שלי.
תודה על הסברך והערתך, אני מיד אחפש מהיכן להוריד את ה Norton Personal Firewall. אתי.

למעלה