שאלה בקשר לפייסבוק

לל123456

New member
שאלה בקשר לפייסבוק

דבר ראשון, לפני שנה בערך פתחתי פייסבוק ולא השתמשתי בו, אחרי כמה חודשים הבנתי איך זה הולך אז התחלתי להיות פעילה, בהתחלה לא הצלחתי להוסיף אנשים אבל אחרי זה כרגיל השתמשתי והכל היה בסדר, פתאום אני קולטת שמלבד המשתמש הזה יש עוד אחד עם התמונה ששמתי בהתחלה, כיאלו פתוחים 2 פסבוקים שלי אבל בעצם זה אותו אחד, ואנשים מתחילים להוסיף את השני, איך אני מוחקת את הדף ההוא? זה לא נותן לי להיכנס אליו או משהו.. זה מראה לי לבקש בקשה.. אבל אני יודעת שזה זה כי אני מקבלת במייל בקשות חברות מאותם אנשים שכבר יש לי אותם, (זה לא מראה לי את זה בבקשות או משהו, כי הם רשימה כבר) נוסף, איך אני מוחקת אנשים שהוספתי לחברים בפוקר.. אנשים שאני לא מכירה שלחצתי "אשר" לחברות ואני רוצה למחוק.. תודה רבה

eliqo

New member
כנסי

המייל שאת מקבלת את הבקשות חברות זה השם משתמש שלך בפייסבוק. ואז תכניסי את הסיסמא ותעשי נתק חשבון

לל123456

New member
..

מה? לא הבנתי כלום. יש לי פייסבוק אחד. אבל בעבר זה עשה בעיות ואחרי זה פתאום הסתדר, למייל שלי אני מקבלת את הבקשות ששולחים לי עכשיו, ובנוסף גם את הבקשות ששולחים כביכול לפייסבוק מהעבר, שזה בעצם אותו אחד.. אין לי מושג איך, אבל הכוונה שכביכול אנשים רואים שפתוחים 2 משתמשים אבל למעשה זה אותו אחד

eliqo

New member
אה

אז יכול להיות שהחשבון שיצרת רשמת אותו חשבון רק עם סיומת שונה למשל האימייל שלי הוא [email protected] ואני יכול להרשם גם בתור [email protected] אותו מייל רק סיומת של co.il ואז כל בקשה (שהיא בעצם מ2 מקומות שונים) נשלחת לאותה כתובת יש מבין? או NOT מבין?

למעלה