שאלה בקשר לפיבונאצ'י

sholet102

New member
שאלה בקשר לפיבונאצ'י

לא הבנתי ..איך מייקל יודע איפה פיבונאצ'י ..ומי זה לעזאזל ..??ומה ההוא רוצה ממנו??:S:S:S

Gilliana

New member
מייקל עשה שיעורי בית ../images/Emo13.gif

פיבונאצ'י הרי הפך להיות עד מדינה בפרשת אברוצי - הוא זה שהפליל את האחרון ולמעשה, אלמלא פיבונאצ'י - אברוצי לא היה נכנס לכלא. מייקל משתמש ב-"גזר" הזה שנקרא פיבונאצ'י על מנת לתמרן את אברוצי כפי שהוא רוצה שכן חלומו הגדול ביותר של אברוצי הוא נקמה.

אליהו1919

New member
ומייקל לא רוצה לתת לג'ון את פיבונצי

ג'ון יהרוג את פיבונצי ומייקל יידע שהוא גרם למותו של פיבונצי.

sholet102

New member
איבדתי אותכם ...

מי זה ג'ון?? ואיך מייקל ידע את כל זה..?? איך הוא יודע איפה פיבונצי...??

psycho360

New member
אוקי לאט לאט לאט אני אנסה להסביר

בדיוק כמו שהבנתי: בגלל שפיבונאצ'י היה אמור להיות עד במשפט שהכניס את ג'ון אברוצי לכלא, שמו עליו 'שומר' שיישמור מכל מי שינסה לפגוע בו עד המשפט [כי אם הורגים אותו אז .. הוא לא יכול לתת עדות
] היו רק 3 אנשים שאפשרי שיישמרו עליו. מייקל ניסה להתקשר לאדם הראשון, והאדם ענה לו. משמע - הוא זמין, היא לא עסוק בלשמור על פיבונאצ'י ניסה את השני- בלהבלהבלה ניסה את השלישי - והמזכירה אמרה שהוא בחופשה. מייקל הסיק מזה שהאדם השלישי הוא זה ששומר על פיבונאצ'י עכשיו, טבעי שפיבונאצ'י יירצה להתקשר הביתה ולדבר עם הילדים מהבית של השומר שלו [מצטערת שאני אומרת 'שומר' אני פשוט לא זוכרת את השם] אז מייקל התקשר לחברת הטלפון ודיבר בתור השומר הזה, ואמר שאיבד את החשבון טלפון וביקש שיישלחו עוד עותק. הם שלחו, והוא הוציא אותו מהדואר ואז הוא פשוט הסתכל על השיחות היוצאות, וראה שם את הכתובת והמספר המדוייק של משפחתו של פיבונאצ'י וגם מיקומו כיום. אם לא הבנת אני אשמח להסביר שוב

psycho360

New member
אה - ומי זה לעזאזל :

סתם חף מפשע שנקלע למקום הלא נכון בזמן הלא נכון. וראה אותם רוצחים מול עיניו. והוא אדם טוב והמצפון שלו הכאיב לו אז הוא פשוט הסגיר אותם למשטרה ז"א.. הסגיר את ג'ון אברוצי אני חושבת שאת האחרים הוא היה אמור להכניס לכלא במשפט מאוחר יותר לא בטוחה למה.

sholet102

New member
אמאל'ההההה

איך הצלחת להבין את כל זההההה:p:p:p ולמה אני לאאאאאאאאאאא:S:S:S:S חחחחחח ואני ראיתי את כל הפרקיםםםםםםםם... יאמאא אני מבואס עכשיוו.חחחח דרך איזה פרקים הבנת את זה???...כי אני לא זוכר שום טלפונים ושום בטיחחח.. בכל מקרה תודה רבה על ההשקעה...הבנתי הכל...רק שאלה קטנה... מייקל עוד לפני שנכנס לכלא ..ידע שהוא יזדקק לג'ון או שלא ??

psycho360

New member
../images/Emo11.gif.. זה היה בפרק..אהמ דקה

אני אבדוק בדי וי די בדקתי
זה היה בפרק 10 שם מסבירים גם על מי הוא, וגם על איך מייקל השיג אותו. [פשוט תראה את הקטע שהשותף של ג'ון אברוצי מגיע לבקר] וכן מייקל עוד לפניי שנכנס לכלא ידע שהוא ייזדקק לאברוצי גם הראו בפרק של הפלאשבקים [16] שהוא תולש את הכתבה על כניסת אברוצי לכלא..

psycho360

New member
לא, עשיתי משהו שמתחיל

ב"צר" ונגמר ב"בתי"
כי זה לקח לי זכרון מהמחשב

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif כמרים??

ואם יורים בהם כשהם יושנים, מחליפים אותם בנזירות?

deathstar

New member
משהו שאני לא מבין

אברוצי היה הדון של משפחת אברוצי. למה לעזאזל הוא כל כך תלוי בפילי פלזונה שעושה רושם כאילו הוא בעצם הבוס של אברוצי? גם אם אברוצי בכלא זה עדיין לא הגיוני.

adiville

New member
הוא תלוי בפלזונה כי

יש משחקי כוח בתוך המאפיה, במיוחד אחרי שאברוצי נכנס לכלא..... לשאלה איך יודעים שאברוצי היה הדון - דיברו על זה וגם ראו איזה קטע שאברוצי הרג מישהו לפני שנכנס לכלא ומשם אפשר היה להבין שהוא הבוס הגדול.

למעלה