שאלה..בקשר לפזחים..

moranr5

New member
שאלה..בקשר לפזחים..

היום הודיעו לקבוצה שלנו שביום רביעי בעוד שבועיים ב16/3 אנחנו יוצאים לשביל חוצי ישראל ביחד עם המדריכים שלנו ואנחנו הפרחי משצים נהיה, נתנסה ונלמד להיות מדריכים..אמרו לנו לחשוב על כל מיני פזחים לקראת יום רביעי.. יש לי כמה רעיונות אבל הייתי רוצה שאתם תעזרו לי להחליט מה בדיוק לבחור ולעשות?בכל מקרה זה פעם ראשונה שלי.. תודה מראש לעונים.. המשך יום נפלא! וד.א יש פה עוד אנשים שיוצאים לשביל??

moranr5

New member
פזחים זה...

זה מין משחקונים כאלה שאנחו הפרחי משמצים אמורים להכין..שכחתי כרגע את הראשי תיבות אבל יש לזה..ובקיצור אמרו לנו שיהיו הפסקות מדי פעם וכולם ישבו במעגל ואנחנו נצטרך לחשוב על פעילות כלשהו.. כמו כל מיני משחקי מילים ,משחקי קבוצה ועוד...אבל איו לי רעין ממש מה לעשות.. מקווה שהצלחתי להסביר לך..איכשהוא.. ערב מצויין! ובאיזה אזור של השביל אתה תהיה..?השאלה מופנת לכל מי שהיה בשביל ב16..

gorck

New member
אני אהיה בתל חדיד...

האזור הכי מוכר למש"צים שלנו בבצפר....

PaZaLe

New member
היי

אני חושבת שאת מדברת על מושמושים... ככה קוראים לזה אצלנו לפחות.. אני יוצאת לשביל ישראל ... בטוח שזה ב16? אנ'לא זוכרת את התאריך... לנו זה באזור הכרמל או משו...

mashatzit

New member
המ..

פז"ח- פעילות זמן חופשי.. ודרך אגב מושמושים הם משפטים נחמדים או דברים כאלה שנותנים לחניכים בדר"כ עם ציור ליד או טופי מודבק או משהו כזה..

moranr5

New member
כן זה הפרוש של פזחים..

עכשיו נזכרתי.. אבל עדיין אין לי בדיוק רעיון מה לעשות..ב16/3 בשביל ישראל..

למעלה