שאלה בקשר לפורום

flashdani21

New member
שאלה בקשר לפורום

הורדתי פורום מוכן מאיזה אתר ואני לא יודע מה לעשות עם הקבצים האלה הם לא "ניקשרים" לשום תוכנה אצלי מה לעשות אם למישהו יש פורום מוכן כזה אני אשמח לקבל לינק לאתר או משהו כזה אני לא מחפש משהו מסובך סה"כ אני רוצה פורום פשוט ויעיל שעובד טוב ואם מישהו יכול להסביר לי איך להכניס את זה לאתר שלי בבקשה צרפתי תמונה של הפורומים שהורדתי ואני ממש לא יודע מה לעשות עם זה תודה מראש למי שעוזר... בוקר טוב אגב..:)

Megapuzik

New member
אגב,

יעזור אם תכתוב גם איזה פורום זה ומאיפה הורדת...

flashdani21

New member
זה הפורום

http://www.signup.co.il/dima/forum מכן הורדתי את הקבצים 0.1 beta-

Megapuzik

New member
חחחחחח

זה הפורום שאני בניתי
... שמע, זה פורום שעשיתי ביום וחצי, הוא מלא באגים, מכוער, וכדי להפעילו צריך קצת ידע בPHP... אם אתה רוצה פורום בסגנון ואפילו יותר טוב, תוריד את Y1B (פורום של אחד בשם יוני).. אתה יכול למצוא אותו ב www.signup.co.il האתר הראשי -> סקריפטים -> סקיפטים בעברית -> PHP. זהו

תמר,

New member
כי

הוא מתלונן שהוריד פורום שלא עובד, ובסוף מסתבר שהוא שלך. זה לא נקראה לך צרוף מקרים מוזר? (בצחוק, בצחוק..)

Megapuzik

New member
הפורום עובד מצויין.....

אבל בגלל שזה "בטא" אז רק אנשים שיודעים קצת PHP (כדי לערוך כמה משתנים בכל עמוד) יוכלו להפעיל אותו...

flashdani21

New member
הי אני לא צוחק על אף אחד

באמת שלא ידעתי שזה שלך...אם ככה אז אולי תגיד לי איזה באיזה פורום כדי לי להישתמש ראיתי שכתבתה לי איזה אבל אני לא רוצה להוריד בנתיים כי אני לא מבין בזה בכלל אם תוכל להסביר לי איך ומי נגד מי בזה אני אשמח בכול מיקרה תודה רבה על בתגובות הרבות ואחי תנסה לעזור לי זה חשוב אגב יש מישהו שרוצה לנהל את הפורום הזה הפורום אמור להיות לאתר שאני בונה למועדון רכב עכשיו אני בניתי את האתר ובעיקרון הקטע של הפורום זה די חשוב שם אבל האתר לא ממש מוכן עדיין בנתיים הוא יושב על שרת חינם אבל אני מקווה שבקרוב אני יסגור איזה דיל על שרת בכול מיקרה אם מישהו רוצה אני מוכן לתת צאנס לכול אחד שיש לו נסיון בניהול פורום אז מי שמעוניין מוזמן לכתוב לי איי מייל או לכתוב פה...

Megapuzik

New member
מה רע בפורום שהצעתי לך ?

יש שם גם אפשרויות למנהלים אתה יודע... יש לך שם סקריפט התקנה, ואם תתקל בבעיות, תשאל באתר של הפורום -> (שזה בעצם הפורום) http://members.lycos.co.uk/yoni124/yoni1

flashdani21

New member
וואלה לא ניסיתי את זה עדיין

אבל אני ינסה עכשיו בכול מיקרה מה אתה אומר על מה שכתבתי מעוניין להיות מנהל אולי אתה מכיר מישהו כזה? בכול מיקרה תודה

orenphp

New member
בקשר ל"מנהלי פורום"

אני לא חושב שמישהו ירצה לנהל את הפורום שלך לשעשעו האישי, לכן אני מציע לך פשוט לבנות מעין "רובוט" אשר יהיה "אחראי" לניהול שוטף של האתר - לדוגמא, הוא יסרוק הודעות לפי מילות מפתח שתרצה (וישלח אי מייל אלייך במקרה ומילת המפתח נמצאה בהודעה), ימחוק הודעות אשר מכילות קללות וכו´.. בכך תחסוך לעצמך את העלות המיותרת של העסקת "מנהל פורום", כי כיום אף אחד לא ממש רוצה לעבוד בחינם. אורן.

flashdani21

New member
מי אמר בחינם??

כמובן שבתור התחלה זה היה בשביל בהקטע אבל אני באמת מתכוון לנסות להרויח משהו מזה ומי שיעזור יצא גם הוא ברווח ברור! כמו שאני לא יסכים לעבוד בחינם אני לא מצפה מאף אחד לעשות את זה...

Megapuzik

New member
אולי פשוט למצוא

מישהו אחראי שמתחבר לנושא האתר.... אגב, מהו ?

flashdani21

New member
מועדון רכב של ניסאן טראנו...

בגדול אני עובד על האתר עדיין אבל הולך להיות פורום כמו שאתם מבינים מפות של טיולים שהמועדון יוצא אליהם ומארגן אותם טיפים לתחזוקה של הרכב וכו סיפורים שאנשים כתבו וחויות מהטיולים ועוד דברים שאני כרגע לא יכול לכתוב אותם כי עוד לא חשבתי על הכול מה גם שלא רק אני נותן רעיונות גם בעל המועדון ואני לא יודע איזה דברים הוא רוצה עדיין אבל הוא אמר לי שפורום זה צד מאוד חשוב באתר בגלל זה אני ממש צריך את זה דחוף אגב הורדתי את הפורום ש Megapuzik אמר לי אבל שוב אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם והיסתבכתי עם ההסבר שלו העם מישהו מוכן לעזור לי בזה

Megapuzik

New member
אם אתה מנסה להעלות את הפורום

לאותו שרת שאתה מאכסן שם, אתה יכול לשכוח מזה, אתה חייב שרת שתומך בPHP וMYSQL

למעלה