שאלה בקשר לפודרה!

שאלה בקשר לפודרה!

אז ככה.. שאני יוצאת אני שמה מייקאפ נוזלי ואז פודרה קצת יותר כהה מצבע העור שלי (הצבע העור שלי מאוד לבן) הבעיה היא,שהפודרה, עושה לי את הפנים ממש לבנות וחיוורות! אני גם ככה לבנה,והפודרה מוסיפה עוד..ככה שאני יוצאת נגיד לאור שמש,אני ניראת כמו ליצן שהפנים שלו לבנות,או שמצלמים אותי,כל הפנים שלי לבנות שזה כבר מבחיל,ואני שמה ממש מעט! ועדיין... יש דרך לגרום לפנים שלי להיראות שזופות ומבריקות?.. וכמו שקראתי בפורום,יש את הדבר שקוראים לו שימר. אבל לא בדיוק הבנתי מזה. זה יכול "להחליף" את הפודרה?.. קיצר,אני רוצה שהפנים שלי לא יהיו לבנות,אלא בצבע שזוף ויפה. ושלא יראו כאילו מרחתי טונות פודרה!.. (ואני שמה ממש טיפה מייקאפ,ופודרה..) תודה רבה =]

יש לאיל מקיאג' מוצא שניקרא מייפל

זה אבקת פודרה שנותנת מראה שזוף אבל את צריכה לראות אם זה מתאים לך שלא יהיו הרבה הבדלים בין הגוף לפנים!

little bony

New member
תשובה בקשר לפודרה..

דבר ראשון, כדי שהפודרה לא תעשה אותך לבנה אז צריך פודרה שקופה.. עכשיו בקשר לשיזוף.. תקראי בפורום בעמודים האחרונים יש המון תשובות בקשר לזה

makeupartist

New member
פודרה

זו לא פודרה, זה שימר באבקה הוא טוב להצללות וכדו'. הוא בשום פנים ואופן לא לשימוש בצורת פודרה!!! יכול להיות שאת שמה יותר מדי פודרה ולא מורידה את השאריות או שהצבע באמת בהיר לך מדי. אני ממליצה ללכת לחנות איפור ושם יתאימו לך בדיוק את הצבע שאת רוצה.

yottami

New member
האמת המייפל לא משהו בכלל יש חברות

יותר טובות בפודרות מבריקות כגון סופט טאץ שיש להם את הפודרה לשיזוף הכי יפה בעולם....המייפל לא בעלת אפקט מבריק בכלל ובלי גוון חיוני...אז זו המלצתי...תעשו חושבים....יותם

למעלה