שאלה בקשר לפאבים

averagestalker

New member
שאלה בקשר לפאבים

מישהו יודע איפה יש בחיפה פאבים או מקומות כלשהם שאפשר לשבת בהם ולשמוע מוסיקה ולשתות משהו... אבל משהו בסגנון למשל של זה שנמצא ממש ליד המלון קלאב הוטל באילת אם אתם מכירים...

averagestalker

New member
מה, באמת אין כלום?

שמעתי שאין מה לעשות בחיפה יותר מידי.. אבל... בטוח יש משהו.. אני לא מחיפה פשוט ואני אמור לבוא

tygger

New member
מה זה בסיגנון הקלאב הוטל?

לאיזה פאב אתה מתכוון? יש בחיפה פאבים אירים, יש פאבים בסיגנון אנגלי, פאבים בסיגנון סקוטי ועוד הרבה. תן הסבר למה אתה מתכוון כשאתה אומר "משהו כמו ההוא" זה טיפה יותר מדי כללי.

MAX D

New member
סיגנון קלאב הוטל יש לנו

אבל אם כל הכבוד, זה סיגנון פלצני ביותר. יש את פאב ה"איזבלה" בסיטי סנטר ועוד אחד (אותו שם) במרכז הכרמל. אם החיפוש הוא אחרי פאב טוב באווירה רגועה זה רוב הפאבים במושבה הגרמנית. עוד כמה נמצאים באיזור העיר התחתית שאישית אני לא ממליץ עלייהם. במרכז הכרמל ישנו פאב סקוטי באווירה סקוטית מהנה בכניסה לרחוב דרך הים. בדרך ממרכז הכרמל לכיוון חורב על כל ציר מוריה מפוזרים פאבים ובתי קפה רבים. בלי עין הרע מלא אצלינו במקומות ישיבה. הסבר קצרצר בקשר לעניין של "אין מה לעשות בחיפה": רוב האנשים בחיפה לא מחפשים מקום לשבת, אלא לרקוד. אין מה לעשות, בחיפה אין הרבה וכאשר יוצאים לאותו מקום יותר מידי פעמים זה נמאס. מקווה שסיפקתי תשובות מספקות. בהצלחה.

tygger

New member
לא יודע בקשר למשהו אחד

הפאב הסקוטי הזה... לא משהו בכלל. מלצריות מעופפות, פאב עם חסך בכל מיני משקאות סקוטיים ושאר דברים שהציקו לי. לפי דעתי היה יכול להיות הרבה יותר טוב. אבל בכל זאת אתה צודק כי אין הרבה מקומות לצאת לרקוד. אבל מצד שני אני כבר הרבה זמן לא יצאתי לרקוד אז זה לא ממש מזיז לי כי אני ממש נהנה מהעיר ומהשקט שיש לי בזמנים שאני צריך אותו.

GALI02

New member
באיזור הקריות יש ת'ג'פטו

ופאב אהוב עליי(ואפילו יותר על חבר שלי) זה ה"דה נירו" ביפה נוף.

למעלה