שאלה בקשר לערעור

שאלה בקשר לערעור

נניח הגשתי בקשת ערעור והיא עברה למה אני מקבל טסט חוזר חינם ולא רשיון? הרי אם העירעור עבר משמע שעברתי טסט ללא הטעות של הטסטר למה אני מקבל עוד טסט? נשמע לי מוזר מאוד לקבל טסט חוזר ולא רשיון..הרי ערעור נועד להגיד שהטעות שנרשמה שעשינו הייתה ככה..וככה..אם יצאתי זכאי בערעור למה אני לא מקבל רשיון? למה טסט חוזר..?

Itamarro

New member
אם אתה יודע לנהוג

אז אתה תעבור כל טסט שיתנו לך. בכל מקרה, ההגיון הוא שהטסט לא היה כשיר, אז יכול להיות שהוא עשה טעות לטובתך גם. בגלל שהטסטר לא היה כשיר, הטסט לא נחשב.

סתם שאלה

אחד שעבר טסט 11 נחשב נהג טוב? הרי הוא עבר טסט לבסוף.. טסטים זה סתם שטיות אני מכיר חבר שעבר טסט 7 והוא נוהג מצווין אני בטסט הראשון נכשלתי על זה שנסעתי בנתיב אמצעי ולא ימיני (ששניהם היו ישר)

לפי דעתי..

טסט לא קובע מי נהג טוב יותר ממי... כי בסופו של דבר בטסט מסתכלים על דברים- שבחיים לא תחשוב לעשות אותם במציאות.. מכשילים אותך על דברים מזעריים שבמציאות כל אחד ואחד עושה אותם- גם הטסטרים. זה גם תלוי על איזה טסטר נפלת- יש לי 2 חברים שעשו אותה טעות בדיוק האחד עבר והשני נכשל. (ואל תשגעו לי ת'שכל שהטסטר התרשם מכלל הנסיעה ולפיכך החליט להכשיל דווקא על הטעות הזאת..) בטסט אתה צריך לנהוג כמו תוכי.. בעצם יותר בכיוון של רובוט. כמו כן אתה צריך מזל.. והרבה מזל.. שלא תיתקל חס ושלום במקרים שאם תעשה ככה אתה תיכשל.. ומאידך גיסא גם אם תעשה את הפעולה השנייה האפשרית- אתה תיכשל. קיצר- הבנת

nog16

New member
לפעמים זה אפילו מגוחך..

כנראה שזה סתם מומצא, אבל שמעתי שמועות למיניהם שיש איזה סעיף איפושהו שאומר שאם כבשה נופלת על האוטו באמצע הטסט, אז זו אשמת הנהג והטסט יהיה ככל הנראה נכשל.

talush2005

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

טסטים אולי באים לקבוע מי כבר יודע לנהוג ומגיע לו לקבל רישיון אבל לדעתי בודקים את זה בדרך מאד לא טובה. אם מישהו נהג 15 דקות או 20 דקות בלי שום טעות ואסור לעשות טעות הכי קטנה בטסט זה לא אומר שהוא נהג טוב ממישהו שבטעות כן עשה טעות אפילו הכי קטנה ב15 דקות האלה מלחץ אבל בכל שאר הפעמים הוא נוהג הרבה יותר טוב ממי שבמקרה לא עשה טעות.(ויש מקרים כאלה). בטסט דורשים ממך להיות נהג כמו שאף אחד לא נוהג אפילו לא הטסטר בעצמו ממש מושלם וזה בהחלט בעיה אבל מה לעשות ,אין דרך אחרת לבדוק את זה,אני מניחה.

Itamarro

New member
מה שהתכוונתי

זה להגיד שאדם שעבר טסט 11 או 7, הגיע לרמה של לעבור טסט רק אחרי שהוא עשה 7/11 שיעורים. אני לא ניסיתי להגיד שמי שעבר טסט ראשון נוהג יותר טוב, ניסיתי להגיד שמי שעבר טסט, נוהג מספיק טוב בשביל לעבור עוד טסט. לא יודע מה איתכם, אצלי כמעט כל פעם שאני נוהג אני חושב שהייתי עובר טסט [חוץ מהגבלת המהירות]. הטסטרים לא מכשילים סתם, הם מכשילים כי הנבחן עבר על החוק. ברוב המקרים החוק דבילי [כמו נסיעה בנתיב ימני], אבל זה לא משנה.

אמרת " אם אתה יודע לנהוג אתה תעבור

כל טסט שיתנו לך" בעצם אמרת שמי שנכשל טסט לא יודע לנהוג ואני אמרתי שאפילו עם אחד עובר טסט 11 זה לא אומר שהוא גרוע בכביש יכול להיות מישהו שעבר טסט ראשון יעשה תאונה אחרי שנה.. טסט זה שטיות לא קובע כלום חוץ מרמה בסיסית בנהיגה

Itamarro

New member
לא אני לא

אני אמרתי שאם אתה יודע לנהוג, אתה תעבור כל טסט שיתנו לך. לא התייחסתי למי שלא יודע לנהוג, נתתי תכונה אחת על קבוצה מסוימת, ואתה מכליל את ההופכית שלה על הקבוצה ההופכית. זה כמו שאני יגיד כל הבנים לומדים בי"ב ואז אתה תגיד שכל הבנות לומדות בי"א, זה פשוט לא נכון. מה שניסיתי להסביר, זה שאם אדם נוהג ברמה מספיקה בשביל לעבור טסט, אז הוא נוהג ברמה מספיקה לעבור גם עוד טסט. כנראה שמי שעבר טסט 11, בטסט 1-10 לא נהג מספיק טוב בשביל לעבור טסט. תקשיבו, אני גם חושב שהטסט בוחן בדרך לא טובה, אבל יש לכם הצעה אחרת?

למעלה