שאלה בקשר לעמל ב'

אני מעמל ב'...ואני בי"ב 5...

אז אני יודע איזה כתה אני...כמו שביקשת... ועמל ב ותלבושת אחידה?! ואללה איפה את חייה?! יש דבר כזה תלבושת אחידה... חח יש חולצות בטן וחצאיות מיני! מה את צריכה תלבושת אחידה.... (במילים פשוטות...לא אין)

danieli rose

New member
אהההה

אני בי'3... הולכת להיות לי כיתת בנים לגמרי :| ממתי יש שתי כיתות מצטיינים?!

תשובות...אני יהיה איתך באותה כיתה..

גם אני מתחילה השנה ללמוד בעמל ב' בכיתה י'1 אבל במגמת הנדסת תוכנה.. אבל נהיה באותה כיתה....
מחר יש מפגש לכל אחד עם המחנכת שלו וההורה שלו וביום חמישי יש מפגש של כל השיכבה עם המחנכות... ואין תלבושת אחידה.... פשוט הייתי בקורס קיץ עשרה ימים
(עד היום) אז הודיעו לנו.... טוב נראה אותך ביום חמישי.... ביי....

danam5

New member
תגובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוסי ללמוד ש"מ עם אסטר פרידמן. היא נורא תשמח ללמד אותך.... באותה הזדמנות תעברי דרך רומה ומרק. תעברי גם דרך אילתה לראות אם היא לא שכחה כמה פפטידים במבחנה. ואיך לא?! אל תשכחי את מורוחובסקי בדרך......

danam5

New member
שכחתי לציין

אל תשכחי להציע את התלבושת האחידה לאוליביה וללאה....... הן נורא ישמחו לשמוע שגם המורים יחוייבו בתלבושת. תזכרי: נכנסת לעמל ב', נכנסת לבית ספר ללא מוצא ל-3 שנים....

Asseo

New member
אני בעמל עולה ליב'

וועלק ביצפר בסדר...מניח שמי שבעמל יודע מי אני ואם לא אז אתם נשארים בכיתה בהפסקה בטח אה ? חח קיצר האלה שעולות לי'..זה אחלה ביצפר..תשאלו מי זה קובי אסאו שתבואו! אגב אח שלי גם יהיה שנה שתבוא בי4 בעמל...צריך לקחת אותו בהונדה כל יום סעמק

וואו אני רואה שכל י'1 פה ../images/Emo6.gif

שאלום אני מי'1 ואממ יום חמישי יש מפגש של כל השכבה ... אז נראה אותך שם :} אני שלומית בה בעי

LuNa MaJnUnA

New member
ראסמי.. אני מרגישה ממש גדולה עכשיו.

שניר ואביב יחכו לך ביום הראשון לקחת ממך קרטיבים :)

danieli rose

New member
גמאני! :(

רררררר לא רוצה כיתת בנים! :/ ובהתחשב שאני מכירה איזה 10 אנשים משם כבר... נקווה להפתעות נעימות עם השאר חחח

liorhikri1991

New member
שלום לך אלונה

אני ליאור היקרי גם אני בי'1 ביוטכנולוגיה מכיר שם לפחות 7 אנשים,ניפגש יום חמישי ואגב אני באתי מבן צבי מאיזו חטיבה את?

liorhikri1991

New member
על המפגש ביום חמישי

במפגש ביום חמישי נפגשים כל שכבת יום החדשה,כל המחנכים וההנהלה זה מתחיל בשעה עשר בבוקר אם אני לא טועה נ.ב ניפגש שם ונכיר

למעלה