שאלה בקשר לעגלה

shlomits

New member
שאלה בקשר לעגלה

שלום לכולן/ם, אני מבקרת מהפורום השכן- הריון ולידה, ומקווה להצטרף לכאן בקרוב...בינתיים אנחנו בחיפושי ריהוט וכו', והיום הסתובבנו כדי להסתכל על עגלות, וראינו עגלה שמצאה חן בעינינו: סמארט ראנר של ד"ר בייבי, דגם מדריד+. האם מישהי מכירה או שמעה על העגלה משהו? הידית שלה מתהפכת, הגלגלים די גדולים ונוחים והיא בסביבות ה8 ק"ג. והיא עולה בסביבות 900 ש"ח - על פניו היא נראית ממש מוצלחת. מוכר כאן?

חגית99

New member
חברה שלי קנתה את העגלה הזאת

והיא מאוד מרוצה במיוחד בגלל המשקל הקל ושהיא נפתחת ביד אחת. אנחנו קניננו את העגלה של דר' בייבי הדגם הפשוט יותר (הידית לא מתהפכת) לנסיעות ואני מאוד מרוצה. חגית.

העגלה הזו מומלצת ע"י אובייקטיבי

הם עשו סקר עגלות ממש ממצה. אני באופן אישי לא מכירה אותה לנו יש את הג'יין ואנחנו מאד מרוצים, אבל תבדקי באתר של אובייקטיבי וגם באתרים אחרים, אולי ברשת יש אותה יותר בזול. אם את מהצפון או מחיפה, כדאי לקפוץ לחנות "מוצצים" בצ'ק פוסט, הם די זולים.
על ההריון נשמח לראות אותך ואת הפצפונ/ת פה אחרי הלידה.

shirka

New member
../images/Emo31.gifאובייקטיבי ממליצים על מי שמשלם

להם כסף!! לא הייתי מתייחסת להמלצה שלהם יותר מאשר סתם פרסומת
. לגבי העגלה, אין לי מושג...

niritcat

New member
ממליצה...

קנינו את דגם אחר ללא ידית מתהפכת, והעגלה ממש מושלמת. רק חסרה לי הידית המתהפכת...
(בגלל השמש) אני מאוד מרוצה - העגלה מרווחת, יחסית לא כבדה, ונסגרת ביד אחת. פשוט טובה. עברנו את כל השלבים - משכיבה לישיבה מלאה, וזה עובד יופי.

shlomits

New member
תודה רבה לכן!

אני מעריכה שאכן נקנה את העגלה. תודה על התגובות, וניפגש כאן בקרוב (עוד 3 חודשים בערך...)

למעלה