שאלה בקשר לעבודה

צ ל י ל 8

New member
שאלה בקשר לעבודה

מקום עבודתי משתנה ללא הרף. אנחנו עומדים להתרחב בצורה משמעותית ומאוד הייתי רוצה לדעת היכן מקומי? האם יקדמו אותי בתפקיד או אשאר היכן שאני? יש לי חששות מאוד כבדות בנושא. שרון 10/9/72 הרונים שאהבתי: 1) מספר הרון: 13 שם: Eihwaz משמעות: סופים. סוג של עץ. 2) מספר הרון: 24 שם: Othala משמעות: ירושה 3) מספר הרון: 10 שם: Naudhiz משמעות: כוחו של צורך הרון שלא אהבתי: מספר הרון: 23 שם: Dagaz משמעות: יום
עומר

שרון יקרה ../images/Emo13.gif

מה נשמע? מהקריאה הזו שלך, אני לא רואה התייחסות לעבודה. אני רק רואה שבזמן הקרוב יהיה שינוי משמעותי בחיים, על זה מדבר הרון אייהוואז, ממש כמו הקלף ה - 13 בטארוט. אני משערת שאני לא צריכה להסביר את זה לך, ובכל זאת - שינוי גדול עומד בפתח. הרגל ישן יוחלף. אבל - אני לא יכולה להיות בטוחה שמדובר פה בעבודה, או במשפחה המורחבת... אני רואה שהשינוי הזה יעשה לך טוב. מהרון שלא אהבת, אני מבינה שאת מעדיפה יציבות בשלב זה של חייך, אבל לא ניראה שאת מקבלת את זה. מה שאני ממליצה לעשות במצב כזה, הוא להפסיק לחפש "זמן" של הטענה אנרגטית, ולהתחיל לחפש "מקום" של הטענה אנרגטית. זה יכול להיות מקום שאת אוהבת, מישהו שאת אוהבת, וכו', מקום שבו את רק, אבל רק, מקבלת. אני ממליצה לך לעשות עוד פריסה. ביחרי שלושה רונים דרך "זריקת רון", אקראית, וכל הזמן תמלמלי בלי הפסקה בזמן הבחירה - "מה יהיה בעבודה שלי?". בסדר, מקסימה? בכל אופן, את עדיין מוזמנת לקפה
נשיקות! בהצלחה בהרחבה!

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב עומר ../images/Emo140.gif

כו, בוודאי שאני יודעת מהו קלף המוות בטארוט
רק למה לא לשייך אותו בכל זאת למקום העבודה? אני שחה שבכל מקרה הולך להיות לי שינוי לטובה בחיי, ולא משנה באיזה תחום
רונים שזרקתי באופן חופשי: ווירד פהו אינגוואז ממש סינית..
תודה לך עומר
(גם על ההזמנה ל
)

המשך

הסיבה שלא שייכתי אותו לעבודה היא שהאינטואיציה שלי אמרה לי שהקריאה אינה ממוקדת. הרגשתי שחיפשת תשובה בעת משיכת הרונים על יותר מנושא אחד. מה שלא קורה, עם הרונים שבחרת עכשיו. אני רואה לפי הקריאה העכשווית שזה עדיין לא הזמן להחליט לגבי עבודה. יגיע חלון הזדמנויות עוד לא הרבה זמן, שיפתח לך פתח אל השפע. יכול להיות, שזה באמת יהיה קידום. יכול להיות הצעת עבודה עם שכר גבוה ממקום אחר. אני לא יודעת. אבל הרונים אומרים בבירור - שבי ותחכי, בעוד זמן לא ארוך, יגיע אלייך שפע. את כרגע לא צריכה לעשות עם זה כלום. השפע שיגיע אלייך לא יהיה במחיר של עבודה לא כיפית או משהו כזה, אלא תקופה של אור תגיע אלייך. ברור, שיהיו דברים שיטרידו אותך. ככה זה אצל כולנו
אבל לא משהו קריטי. אז שבי לך בניחותא איזה חודש חודשיים, ותראי לאן החיים מובילים אותך... מה את אומרת?

למעלה