שאלה...בקשר לסקס

שאלה...בקשר לסקס

אנחנו זוג בני 30 וקצת. נשואים+2 שנתיים וחמש. אני עובד משמרות ואישתי חצי משרה. הבעיה שאני כנראה צריך סקס או אהבה אני מעדיף לקרוא לזה יותר ממנה הסקס משרה עלי אווירה טובה במשך היום תורם לי לביטחון העצמי ואפילו לתוצאות טובות יותר בעבודה שאין אז הכל הפוך.אני לא מוכן לקבל את זה שפעם בשבוע או שבוע וחצי זה מספיק. רבק אנחנו עדיין צעירים. אפילו שבזמן הסקס אני דואג לפנק אותה והכיף שלי גדול יותר שאני יודע שטוב לה. אני משתדל ועושה הכל לעזור בבית למשל אני המבשל העיקרי ולפעמים נדמה לי שכאילו היא עוזרת לי בעבודות הבית אין לה שום בעיה שאני עושה ברוגז איתה...כמו עכשיו. אפילו יש לה חיוך כזה שאומר "זה עניין של זמן עד שהכלב יחזור למלונה" פעם בשבוע זה לא אני...אני עוד צעיר מדי.מה כבר עכשיו צריך מישהי מהצד בשביל שתהיה זוגיות טובה עם אישתי.?.

kmiki

New member
אל תקפוץ ישר לכיוון הזה, חכה

למה לקפוץ ישר למחשבה על בגידה? חכה רגע, עצור, האם דיברתם על הנושא? האם היא יודעת את מה שאתה מרגיש? לא סתם שאתה חרמן ורוצה סקס, אלא ממש את הרגשות שלך, את אלה שחשפת פה לפנינו? אולי היא לא מודעת לזה עד כדי כך. אם יש לכם ילדים, ואני מבינה שהם קטנים אז זה מאד משפיע, תלוי מה היה קודם, האם זה היה ככה עוד לפני הילדים? אל תרוץ ישר לשכנע את עצמך שמישהי אחרת זה הפתרון, קודם תעבוד בתוך הבית על מה שיש לך ביד. זה נשמע QUICK FIX ללכת ולשכב עם אישה אחרת, אבל יש לזה השלכות, שלא תחשוב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רבק! באמת מגיע לך יותר.

הפתרונות: 1. כנס בה בכח. או- 2. זיין מהצד, קיבלת אישור. [אפשר גם וגם.] בהצלחה!

../images/Emo2.gif

מריוס?! הגם אתה ברוטוס? וואלההה, פתחתם פה סניף של משרד הפנים

seeyou

New member
אני מסכים איתך../images/Emo45.gif

הבעיה שבעל ואישה(מודרנית) לא רואים עין בעין את הנושה החשוב הזה. כגבר ואישה יש יותר "הבנה" מצד האישה
ייתכן שהמצב שלך זהבגלל ש: "שבזמן הסקס אני דואג לפנק אותה והכיף שלי גדול יותר שאני יודע שטוב לה" או ..."אני משתדל ועושה הכל לעזור בבית-אני המבשל העיקרי" היא מחזיקה אותך בביצים. יש נשים שאוהבות יותר שליטה על הגבר(גבר חלשלוש) או להיפך-נשלטת על ידי "גבר"
אתה כותב: "אין לה שום בעיה שאני עושה ברוגז איתה...כמו עכשיו. אפילו יש לה חיוך כזה שאומר "זה עניין של זמן עד שהכלב יחזור למלונה"" אולי זה לא מאוחר שה"כלב" ימצא מלונה נוספת
ויפסיק להיות נחמד כאשר מצפצפים בו? יוסי

גארוטה

New member
אם נתמצת את

"הבעיה" שאתה מתאר אתה תגלה שבעצם אין ממש בעיה גדולה אלא בסה"כ פער קטן בצרכים שלכם, אתה רוצה 4-3 פעמים בשבוע ולה מספיק פעם בשבוע, זה לא הופך אותה לאשה רעה ולא מתחשבת ואותך לחרמן בלתי נלאה, אתם פשוט שני אנשים שהצורך שלכם בסקס שונה וזה בסדר בדיוק כמו שזה בסדר שאתה רוצה לאכול כל יום בשר והיא לא יכולה לאכול בשר יותר מפעם בשבוע, בגלל ה לא יוצאים למלחמות ולא הולכים לרעות בשדות זרים, הרבה יותר פשוט לשבת ולדבר על הבעיה לא ממקום שתוקף אלא ממקום מבין ומקבל. אתה מבין ומקבל שמספיק לה פעם בשבוע ומסביר לה שלך יש צורך ביותר, אתה תבוא לקראתה והיא תבוא לקראתך ושניכם בסופו של דבר תהיו מרוצים כי אתה קיבלת אותה כמו שהיא ולא תקפת והיא בתמורה תעשה צעד לכיוון שלך, זו זוגיות אמיתית, לקבל את הצד השני בדיוק כמו שאתה רוצה שיקבלו אותך, ברוגז והענשה מעולם לא עשו טוב לזוגיות.

ניסית פעם לא לייזום

ללא הברוגז פשוט אל תיזום סקס - הכל כרגיל למעט הסקס. ישנה אפשרות שאשתך זקוקה גם לכיבוש הזה

I C E M A N 7

New member
עוד פעם אתה

אני מבין שמצא חן בעיניך הפורום. מקום נחמד לשחרר נביחות ונהמות על בעלת הבית. בדרך כלל הרעשים האלה מגיעים מכוסיות, אבל בכיף ישחקו פה גם איתך. תפוס!

נומלה

New member
כל מילה ../images/Emo142.gif

לחרטט במקום להשקיע ולעשות משהו. ככה אפשר תמיד להשאר בביצת הרחמים העצמיים והצדק האין סופי.

nowonder

New member
רק תסביר קודם מה אתה רוצה

אישור? שיגידו לך שאתה צודק? או עיצה? (או רחמים. לאחרונה גיליתי שמבקשים פה גם רחמים).

למעלה