שאלה בקשר לסקס - שפיכה.

g2bsis

New member
שאלה בקשר לסקס - שפיכה.

מה דעתכם על לעשות בדיקות זרע בשביל לדעת אם אפשר לשכב עם חברה שלי בלי שהיא תקח גלולות? הרי אם אני עכר אז חבל שהיא תקח סתם גלולות.לא? מישהו עשה את זה פעם? האם שווה? אני בן 22. תודה.

sporTV

New member
שלום,

בכל אופן אתה חייב לעשות בדיקה כזו - אתה לא רוצה לדעת אם תוכל להביא ילדים בדרך "טבעית"? אני אומר לך להיבדק ועכשיו! וגם להתייעץ עם הרופא שלך בנושאים האלה - הוא מבין גם בזה, אל דאגה בהצלחה.

g2bsis

New member
אני קצת מתבייש לשאול את הרופא שלי

על זה, אני פשוט אלך ואקבע תור אולי?

sporTV

New member
תשמע,

אני אחזור על מה שאמר לך "קפסיטו" למעלה, אני לא רופא ולא מייעץ לך עצות רפואיות. אני רק יכול להגיד שבמקומך - הייתי אוזר אומץ ומדבר עם הרופא, הוא ישלח אותי והוא ידע לאן לשלוח אותך! בהצלחה

פפשושית

New member
הוא רופא

תאמין לי שהוא שמע המון שאלות בחייו וממש לא יתרגש מהשאלה שלך. אני חושבת ששווה למצוא את האומץ. מקסימום קצת אלכוהול לפני הפגישה...

עוגיונת

New member
ולא לשכוח לעשות גם בדיקת איידס

לפני שמקיימים יחסים בלי קונדומים. נראה לי שווה לאזור אומץ ולדבר עם הרופא שלך. הוא בטח יוכל לתת לך תשובה טובה ולהפנות אותך במקרה הצורך למרפאה המתאימה.

יש דבר אחד טוב מהמחלה הזאת וזה

החופש לתת בלי קונדומים דביקים ומסריחים תנצל את זה!! ואתה נראה לי בחור טוב שלא שותה ולא משחק סנוקר,אז הסיכוי שתפול על בחורה עם איידס אפסי,מה גם שגם ככה לנימולים הסיכוי הוא קטן ביותר. איידס זה מחלה הומואים...מאד מקווה שאתה לו אם אתה נתקל בבעיות עם החברה צור איתי קשר...אני אסביר ואדגים

sporTV

New member
אוווץ, כחול כזה....אווץ

רק בשביל הפרוטוקול, אני לא הומו, ואין לי איידס, אבל! הצגת פה את אחת הסטיגמות המעידות על בורות גמורה! ממתי איידס זו מחלה של הומואים? ....כדאי שתחכים על מנת שלא תטעה בשנית.

לא הבנת נכון,רוב הנשאים באים בעיקר

מ-הומואים,שחומי עור,זונות. לבחורות הרבה יותר קל להדבק מאשר לבחורים, זכרים נימולים מקטינים את הסיכוי ב70% להדבק במחלה. עכשיו מכיוון שלא נראה לי שאתה מתכוון "להתערבב"עם אוכלוסיות כמו שציינתי למעלה,אתה יכול להיות רגוע בנושא האיידס לפחות. לגבי צהבות למינהם ומחלות מין אחרות זה כבר סיפור אחר, לסיכומו של עניין תשפריף בפנים תמיד ואין צורך במתווכי גומי למינהם!! נ.ב התגובה שלך שעשעה אותי זה הזכיר לי את אח הקטן שרק למד לתיאוריה וכבר ניסה ללמד אותי איך לנהוג... בקיצור ע" תחרוש וכמה שיותר...

עוגיונת

New member
נראה יל שאתה טועה!!!

וספורטיבי צודק. שווה בדיקה. אולי אחה"צ יהיה לי זמן ובכל מקרה עדיף תמיד 3 חודשים עם קונדום ואח"כ לעשות בדיקות ולחיות בראש שקט.

עוגיונת

New member
והנה ההוכחה

כאן ניתן לראות כי רוב הנשאים בארץ נדבקו מקיום יחסים הטרוסקסואליים! אז יאללה רוץ לסופר פארם...

שאלה לעוגיונת...

ביננו ככה בלי שאף אחד שומע..שמגיעים למצב יש איזה כח בעולם שיכול למנוע ממך לעשות אז בלי...? התשובה ידועה.תודה....

עוגיונת

New member
שמעתי לא מזמן

מישהו שאמר שאלוהים נתן לגברים שני איברים מאוד חשובים בעזרתם הם חושבים. הבעיה היא שהוא סיפק להם לב שמסוגל להזרים דם לאיבר אחד בלבד....

sporTV

New member
חחחחחחחחחח

עד כאן עוגיונת! אני חייב לצאת חוצץ ולהגן על חלק מהכבוד הגברי שאליו אני משתייך! אבל אהבתי את המשפט בכל אופן...

עם בלבבות עסקינן....אז אני יכול

לספר לך מנסיון.שבנות מינך תמיד מתאהבות בבחור עם"הלב"הגדול והרחב... ולא כדאי שנכנס כאן להשוואת בין המינים,כי ממש אין לי כח להסביר כמה טוב אתן נוהגות ועוד מיני דברים שקצרה היריעה מלהרחיב עליהם. נסיים במשפט ששגור בפי חברי הטובים ביותר וימצה את הנושא כולו... "כשבחורה מתחילה לחשוב אז מתחילות הצרות"

sporTV

New member
כנראה שיש משהו בתאוריה של אחיך

ושלי.....אנחנו כבר למדנו, עכשיו הכדור בידיים שלך.

למעלה