שאלה בקשר לספר....

liorbs88

New member
שאלה בקשר לספר....

אני רוצה ספר במילים פשוטות לשבת וללמוד ממנו לבד..... אם מישהו יודע שם של ספר כזה ואיכן אפשר לרכוש אותו אודה לכם מאוד ליאור. ברכה והצלחה לכולנו

אתה מתכוון להלכות שבת?

אם כן יש הספר של הרב יהושע נויבירט "שמירת שבת כהלכתה". אפשר לרכוש אותו בכל חנות שמוכר ספרי קודש. אם אתה רוצה ספר שיותר מתאר את מהות השבת וכו, אז אני בטוח שיש אבל אני לא מכיר שם. אבל בטוחני שתקבל תשובה מאחרים

liorbs88

New member
התכוונתי לספר....

יותר כללי העוסק בדת כולה....לימוד תורה מצוות וכדומה. תודה רבה ליאור

זה שני דברים נפרדים...

ספר על הדת וכד' יש הרבה, כמו: ספר התודעה ועוד... ספרי הלכה זה משהו אחר ובהקשר להלכות שבת יפה המליצו לך על "שמירת שבת כהלכתה".

asaf2000

New member
תשובה

ממליץ על: -ספר התודעה. -ספר פלא יועץ. -ספר יהדות הלכה למעשה.

liorbs88

New member
איפה ניתן לרכוש אותם?

בחנויות כמו סטימצקי? או בחנויות של ספרי קודש? תודה רבה

asaf2000

New member
תשובה

את שני הראשונים בחנויות של ספרי קודש ואת האחרון גם (ואולי רק) בסטימצקי.

מוטי33

New member
../images/Emo63.gifספרים מומלצים מאוד מאוד מאוד

כמה ספרים מומלצים (בסגנון "שונה" - של פנימיות התורה): 1. "הכיסא הריק"- ספרון שמביא ציטוטים של רבי נחמן מברסלב. ספר משמח ומעודד. מומלץ מאוד!! 2. "תמצית החיים הטובים" (מאת: מאיר ינאי) - מאוד מומלץ! מדבר על החיים בכלל, ועל תורת הקבלה בפרט. מדבר על מושגים כמו : אמת, שמחה, אמונה, טוב, יראת שמיים, רוחניות-גשמיות ועוד, ועוד. ספר נפלא, שכתב אדם מיוחד! לעניות דעתי - שווה לכל נפש, ממש-ממש. 3. "לעבור את הגשר הצר" - ספר ברסלבי, שמתאים לכל יהודי. בין נושאי הספר: פשטות, שמחה, אמונה, תפילה, שלום, פרנסה, צדיק ועוד. כל הספרים ניתנים לרכישה בחנויות סטימצקי. ולסיום: סופי המילים במשפט "בית מלא ספרים" עולה א.מ.ת.!!! והכי חשוב- שתלמד במקום שלבך חפץ - באמת.

asaf2000

New member
הכסא הריק סתם דפוק

קונים ספר בשביל הכריכה והעיצוב של הדף ומקבלים פתגמים שהיו יכולים להכניס ב 5 עמודים במקום בספר שלם ומן הסתם במחיר שהיו יכולים לקנות איתו לפחות 2 ספרים מלאים מתורת רבי נחמן...

D BOOK

New member
אסור לומר על שום ספר קדושה ,את מה

שאמרת. רבי נחמן אומר שכל ספר קדושה ,אסור בשום אופן ללגלג עליו . אפילו אם הוא יחזק יהודי אחד בלבד ,יצא שכרו בזה. לכן אחי ,אני מייעץ לך לחזור בך.

asaf2000

New member
הנה אני אומר עוד פעם: הספר דפוק

פשיטא שלא התכוונתי לתוכן אלא לעריכה. שאלו כאן על ספרים מומלצים ואני אומר שהספר הזה הוא לא מומלץ.

D BOOK

New member
אסור לדבר על אף ספר לשלילה

זכותך להמליץ על דברים אחרים. וגם אם אתה רוצה לשלול משהו ,יש דרך לזה.

D BOOK

New member
אפילו לזלזל בלב אסור ,

וכבר אמרתי לך שבליקוטי מוהר"ן. ותהיה בריא עם התשובות שלך... אם יש לך מה להוסיף או לשאול בשביל לדעת ולא להתנצח אתה מוזמן לעשות את זה איתי במייל ,או בפורום ברסלב של הרב ארוש. תזכה למצוות.

אלי ו.

New member
אסף יקר, כנס שניה

הביטוי שכתבת בכותרת ההודעה שלך הוא לועזי ולכן כנראה לא שמת לב עד כמה הוא בוטה. כמו ישראלים רבים אתה נופל לפח של גסויות בשפה זרה שלא נשמעות גסות באזניים ישראליות. אני בטוח שאם תתרגם אותו לעצמך תבין שזה אינו ביטוי הראוי לת"ח. שבת שלום.

asaf2000

New member
לא נפלתי בשום פח

אני יודע שהביטוי לועזי ואני גם יודע את משמעותו ואני לא חוזר בי והייתי משתמש בו שוב. שבוע טוב. נ.ב. אני לא תלמיד חכם, רק תלמיד.

למעלה